1 op 1 traject

Je bent een foodie en content creator. én je bent ambitieus.

tijd voor een persoonlijke groei strategie die je content versterkt en je omzet verhoogt.

Voor de foodies, de creators, de impact makers

Je weet precies hoe je waardevolle en inspirerende content kunt maken. Maar je kunt nog zulke mooie content maken, je gaat pas opvallen en impact maken op het moment dat je een strategie hebt. Eentje die je onderneming laat groeien, die je content versterkt en die samenwerkingen oplevert.

Je hebt de ambitie om van je grootste passie een winstgevende onderneming te maken. Je hebt inmiddels de eerste stappen gezet en je business loopt al redelijk tot goed. Maar je bent nog niet waar je wilt zijn.

Je loopt vast. Je mist een overtuigende strategie, waardoor je online kanalen niet groeien en het je veel moeite kost om samenwerkingen binnen te halen. Je voelt dat er meer inzit en dat je kansen laat liggen. Maar je weet niet hoe je die kunt grijpen, laat staan ze zelf creëren.

Je voelt dat er meer in zit

Als je wilt groeien en je droomleven wilt bereiken, dan kun je het je dus niet veroorloven om te blijven aanrommelen. En om geen duidelijke strategie te hebben. Een die je talent als creator centraal zet. Die je met vertrouwen en overtuiging inzet om je doelen te bereiken. Een waarbij onrust en onzekerheid plaatsmaken voor focus en een hogere omzet.

Je vindt het lastig om de waarde van je talent te bepalen en om daarvoor op te komen. Je weet niet goed waar je je op moet focussen en hoe je je groei daadwerkelijk voor elkaar krijgt.

Wat heb jij nodig, wat heeft je onderneming nodig? Hoe creëer je kansen om te groeien en welke stappen moet je zetten om je doelen te bereiken?

Wies Jozefien (1)
Wies Jozefien (9)

Let's talk

Dit is waar ik je in mijn
1 op 1 traject bij help

Na onze samenwerking heb jij:

Tijdens dit traject sta ik 3 maanden lang naast je en ga je ook persoonlijk enorm groeien. Je krijgt kennis, tools en technieken aangereikt om vol vertrouwen en overtuiging aan de slag te gaan. Daarmee geef je ook je business een extra boost.
"Ik vertrouw jou volledig en ben blij met de klik die wij op meerdere vakken hebben."
Ik weet precies wat ik aan jou heb en wat ik van je kan verwachten. Daarbij vind ik het fijn dat jijzelf de lat net zo hoog legt als ikzelf. Sinds wij zijn gaan samenwerken ben ik weer meer on top of mind gekomen bij potentiële klanten. Het voelt alsof ik me meer kan onderscheiden.
SABINE KONING | BLOGGER & CONTENT CREATOR

waarom dit een uniek traject is?

Persoonlijke aandacht, passie voor food en PR expertise

Iedere creator is uniek, net als dat iedere coach uniek is. Ik mix persoonlijke aandacht met een passie voor food, en een expertise in PR en influencer marketing.

Want we kunnen ons wel gaan focussen op jou als ondernemer door veel 1:1 contact en door in te zoomen op je persoonlijke wensen. Maar dan vergeten we dat er ook een wereld ‘out there’ bestaat, die ook allerlei verwachtingen en uitdagingen heeft. Daarvoor is kennis van de food branche en de wereld van sales, marketing en PR nodig.

Daarom combineer ik beide. Ik leer je in te spelen op een wereld vol kansen op een manier die jouw als creator doet onderscheiden, op een manier die bij je past.

Coach voor creators en foodies
Wies Jozefien

Ik ga uit van je talent, want ik weet dat jij alles in je hebt om je business te laten groeien.

We gaan inzoomen de strategieën die je gaan helpen om je doelen te bereiken. Maar nog belangrijker dan dat is dat we je talent centraal zetten bij alles wat je gaat doen.

Dat betekent dat we in een van de eerste modules naar jou gaan kijken, als creator en als creatieve ondernemer. Van je persoonlijke kenmerken en talent, tot je expertise en het werk waar je in uitblinkt. De wereld heeft behoefte aan creators die staan voor hun eigen ideeën en creativiteit, die zelf kansen creëren en die durven te laten zien waar ze voor staan.

wat kun je verwachten

Groei als ondernemer

We beginnen met inzoomen op wie je bent als ondernemer, je business doelen en de strategie die je daarbij helpt.

Online groei

We gaan je content strategie versterken met technieken die impact maken en je online kanalen laten groeien.

Groei in omzet

We sluiten af met mijn 4-weken salesplan: van verdienmodellen en aanbod, naar pitchen en onderhandelen.

Full focus

In 3 maanden focussen op de groei van je onderneming en hoe jij keuzes kunt maken die je doelen ondersteunen.

Persoonlijke aandacht

Na een kick-off sessie waarin we de focuspunten bepalen volgen 5 sessies waar een actieplan centraal staat.

Pick my brain

Waar je ook tegenaan loopt, we pakken het samen op. Geen vraag is te gek en daar is volop de ruimte voor.

wat gaan we doen

Succes stories

"Ik heb meer inzicht gekregen in hoe ik alles beter kan aanpakken."
Ik ben ontzettend gegroeid op allerlei manieren. Door onze samenwerking heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik mijn content er beter en meer eigen uit kan laten zien. Dat heeft zoveel verschil gemaakt. En bovenal en voor mij het meest belangrijk: de toename in samenwerkingen.
SUZANNE DEN TOOM | VEGAN BLOGGER & CONTENT CREATOR
" Ik ben trots op de stappen die ik aan het zetten ben."
En daar ben jij mede verantwoordelijk voor. Ik ervaar onze samenwerking als bijzonder prettig en open. Je bent duidelijk en straight en dat is precies wat ik nodig heb.
FRANCESCA VAN BERK | BLOGGER & CONTENT CREATOR
Wies Jozefien

Let's meet!

Ik ben Wies,
Talent & business coach

Het is mijn missie om ambitieuze creators te helpen om hun allergrootste passie te laten groeien tot een winstgevende onderneming.

Ik ben in Portugal opgegroeid waar koken en lekker eten mij met de paplepel zijn ingegoten. Net als ondernemen! Eten heeft voor mij iets magisch: het prikkelt je zintuigen en het brengt mensen bij elkaar. Ik ben zelf een foodie en vind het inspirerend hoe jij dagelijks mensen raakt met jouw beelden en verhalen. Vanuit mijn expertise in influencer relaties en PR, help ik creators naar een business strategie die je talent centraal zet en die winstgevende samenwerkingen oplevert.

Vragen over het traject

Dit traject is voor content creators, bloggers, influencers en online talenten.  De focus ligt op de foodbranche, maar de kennis en principes die ik met je deel zijn op alle branches van toepassing.

Dit traject is ook voor creators die klaar zijn met aanrommelen en meer focus willen. Die zeker willen zijn van een consistente vorm van winstgevende samenwerkingen en partnerships. Die hun content strategisch en professioneel willen inzetten. Zonder hun eigen authenticiteit en persoonlijke touch uit het oog te verliezen.

Stuur een e-mail naar wies@wiesjozefien.nl of plan een call om te overleggen of het traject bij je past.

Omdat het een individueel traject is kun je ieder moment instappen zolang er plek is. De eerstvolgende mogelijkheid om te starten is vanaf 2 mei 2022.

Het traject duurt in totaal 3 maanden (12 weken) en er zijn ook 2 rustweken opgenomen zodat je tijd hebt om modules in te halen. 

Dit is een traject van 3 maanden die we aftrappen met een kick-off sessie van 1,5 uur.

Je krijgt iedere week toegang tot een nieuwe module in de leeromgeving die je op je eigen tempo kunt volgen en waarin ik je helemaal meeneem in het proces van het creëren van een business strategie, een content strategie en een sales plan.

Je leert hoe je vanuit je doelen een strategie uitstippelt, hoe je je talent kunt laten onderscheiden, hoe je je doelgroep goed leert kennen, hoe je impact maakt met je content, hoe je je online kanalen kunt laten groeien, hoe je je content kunt inzetten bij het aantrekken van klanten, hoe je een sales plan maakt die niet alleen bij woorden blijft maar die tot actie leidt. 

Iedere module bevat opdrachten waar je persoonlijk feedback op krijgt. Zoals het bepalen van je aanbod, je tarieven, je bio, het maken van een media kit, een sales pagina en nog veel meer praktische zaken. 

Vanaf de start van het traject heb je 6 maanden toegang tot de online leeromgeving.

Gedurende het traject sta ik naast je. Je kunt wekelijks bij mij terecht met vragen en we hebben 5 keer een coaching sessie van 30 minuten die we van tevoren inplannen en die ongeveer om de week plaatsvinden. Zo houden we de actie erin en kan ik je helpen bij vragen of situaties waar je tegenaan loopt.

Dat begrijp ik en iedere ondernemer loopt daar wel een keer tegenaan! Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken: naar wat de investering in jezelf en in je onderneming voor je gaat opleveren. 

En ook wat het voor je kost als je de investering niet doet? Hoeveel is het je waard om te blijven aanrommelen, de gemiste kansen en niet de juiste dingen doen voor je onderneming?

Wil je eerst kennis maken, heb je twijfels of wil je zeker weten dat dit traject wat voor je is? Boek dan een call zodat je al je vragen kunt stellen.

Heb je andere vragen, stuur gerust een e-mail naar wies@wiesjozefien.nl

Let's do this!

PLAN EEN CALL