Laten we eens bellen

en echt tijd maken voor je ambities.

Zodat jij je plek als influencer en ervaren content creator gaat innemen en kan doorgroeien, terwijl je meer mensen inspireert en je grootse doelen bereikt.
Wies Jozefien, influencer expert, business coach

LET'S TALK!

Hieronder kun je direct een gesprek met mij inplannen. Tijdens deze gratis call maken wij kennis met elkaar en bekijken we vrijblijvend of ik je persoonlijk verder kan helpen en of een samenwerking voor jou de juiste stap is.

SUCCES STORIES

Suzanne den Toom, Wat eet je dan wel, foodie

Suzanne den Toom

Vegan blogger & content creator
@wateetjedanwel | 65k followers

“Ik ben ontzettend gegroeid op allerlei manieren, vaak in kleine stappen. Door onze samenwerking heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik mijn bedrijf beter aan kan pakken en hoe ik mijn content beter en meer eigen uit kan laten zien. Dat heeft zoveel verschil gemaakt. En bovenal en voor mij het meest belangrijk: de toename in samenwerkingen.”

Sabine Koning

Foodblogger en kookboeken auteur
@ohmyfoodness | 74k followers

“Sinds wij zijn gaan samenwerken is OMF meer on top of mind gekomen bij partijen als PR-bureaus en Brand Managers van merken. Het voelt alsof ik me weer wat meer onderscheid van anderen en mij meer kan focussen op de creatieve kant van mijn bedrijf.”

Sabine Koning, Ohmyfoodness
Eefkooktzo foodfotograaf

Eva de Vries

Foodfotograaf & blogger
@eefkooktzo | 53k followers

“Onlangs heb ik een strategiesessie gedaan met Wies. Wat een leerzame dag! Fijn om juist eens open te kunnen sparren met iemand die een PR/ Marketing achtergrond en zoveel kennis van de branche heeft als Wies. Ik weet nu nog beter mijn waarde te bepalen en propositie te bepalen. Dankjewel!”

Francesca van Berk

Foodblogger & levensgenieter
@francescakookt | 60k followers

“Ik ben trots op de stappen die ik aan het zetten ben en daar ben jij mede verantwoordelijk voor. Ik ervaar onze samenwerking als bijzonder prettig en open. Je bent duidelijk en straight en dat is precies wat ik nodig heb.”

Francesca van Berk, Francesca kookt en leeft