Laten we eens bellen

en echt tijd maken voor je ambities.

Zodat jij je passie kunt volgen, door kunt groeien met je bedrijf en doorlopend samenwerkingen aangaat.

"Ik weet nu nog beter mijn waarde en propositie te bepalen."

Eva de vries - eefkooktzo

Wies Jozefien, gratis sessie, talent en business coach

Let's talk!

Dit gesprek is voor influencers en ervaren content creators die fulltime ondernemen maar die voelen dat er meer in zit.

Je weet precies hoe je inspirerende content maakt en je bedrijf loopt ook best goed. Alleen mis je een overtuigende strategie en focus in je bedrijf. Én mis je de tijd om nieuwe plannen uit te rollen of simpelweg om even écht de rust te pakken.

Je voelt dat je kansen laat liggen, maar waar haal je de tijd en ruimte vandaan om die te grijpen? Juist hierbij kan ik je helpen.

plan een gratis call

Tijdens dit gesprek help ik je door strategisch mee te kijken en mee te denken over waar je nu staat met je bedrijf. We kijken samen waar je naartoe wil en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Daarbij kijken we vrijblijvend of ik je persoonlijk verder kan helpen en of het 1 op 1 traject iets voor je is.

Hieronder kun je direct een gesprek inplannen. Na het verzenden van dit formulier ontvang je binnen 48 uur van mij een vragenlijst zodat ik mij kan voorbereiden op onze afspraak.

SUCCES STORIES

Suzanne den Toom, Wat eet je dan wel, foodie

Suzanne den Toom

Vegan blogger & content creator
@wateetjedanwel | 65k followers

“Ik ben ontzettend gegroeid op allerlei manieren, vaak in kleine stapjes. Door onze samenwerking heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik mijn bedrijf beter aan kan pakken en hoe ik mijn content beter en meer eigen uit kan laten zien. Dat heeft zoveel verschil gemaakt. En bovenal en voor mij het meest belangrijk: de toename in samenwerkingen.”

Sabine Koning

Foodblogger en kookboeken auteur
@ohmyfoodness | 74k followers

“Sinds wij zijn gaan samenwerken is OMF meer on top of mind gekomen bij partijen als PR-bureaus en Brand Managers van merken. Het voelt alsof ik me weer wat meer onderscheid van anderen en mij meer kan focussen op de creatieve kant van mijn bedrijf.”

Sabine Koning, Ohmyfoodness
Eefkooktzo foodfotograaf

Eva de Vries

Foodfotograaf & blogger
@eefkooktzo | 53k followers

“Onlangs heb ik een strategiesessie gedaan met Wies. Wat een leerzame dag! Fijn om juist eens open te kunnen sparren met iemand die een PR/ Marketing achtergrond en zoveel kennis van de branche heeft als Wies. Ik weet nu nog beter mijn waarde te bepalen en propositie te bepalen. Dankjewel!”

Francesca van Berk

Foodblogger & levensgenieter
@francescakookt | 60k followers

“Ik ben trots op de stappen die ik aan het zetten ben en daar ben jij mede verantwoordelijk voor. Ik ervaar onze samenwerking als bijzonder prettig en open. Je bent duidelijk en straight en dat is precies wat ik nodig heb.”

Francesca van Berk, Francesca kookt en leeft