Laten we eens bellen

En bespreken hoe jij je business strategie een boost kan geven. Zodat je gaat groeien, focus aanbrengt en aan de slag gaat met een plan die betalende klanten oplevert.

Wies Jozefien, gratis sessie, talent en business coach

Dit gesprek is voor

Foodies, bloggers en content creators die ambitieus zijn en die impact willen maken met hun talent. Die hun passie als serieuze business zien en die klaar zijn voor de volgende stap, die van groei en betalende samenwerkingen.

Je weet precies hoe je inspirerende content maakt, maar je mist een overtuigende strategie die niet alleen in het teken staat van sales, maar waarbij je talent centraal staat en die bijdraagt aan de groei van je business. 

Je voelt dat je kansen laat liggen, maar je weet niet hoe je die kunt grijpen. Laat staan ze zelf creëren.

plan een gratis sessie

Tijdens dit gesprek help ik je door strategisch mee te kijken en mee te denken over waar je nu staat met je bedrijf. We kijken samen waar je naartoe wil en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Daarbij kijken we vrijblijvend of ik je persoonlijk verder kan helpen en of het 1 op 1 traject iets voor je is.

Hieronder kun je direct een gesprek inplannen. Na het verzenden van dit formulier ontvang je binnen 48 uur van mij een vragenlijst zodat ik mij kan voorbereiden op onze afspraak.

SUCCES STORIES

Suzanne den Toom, Wat eet je dan wel, foodie

Suzanne den Toom

Vegan blogger & content creator

“Onlangs heb ik met Wies via een content strategie naar mijn bedrijf gekeken. Tijdens de sessie van ruim 2,5 uur heb ik veel tools en tips gekregen die direct toepasbaar zijn! Het enthousiasme waarin Wies dit aanpakt werkt aanstekelijk. Ze is eerlijk, inspirerend en recht door zee met humor. Dank je wel Wies, ik heb er veel aan gehad!”

Kim Donkersloot

Food fotograaf & content creator

“Ik heb echt super veel aan de inspiratiesessie gehad! Dit zetje in de juiste richting had ik enorm nodig. De profielfoto van mijn instagram veranderd en meteen na de sessie een aantal ideeën uitgewerkt om de verbinding tussen social media en mijn website te maken. Tot nu toe alleen maar positieve reacties gehad. Dat vind ik echt super en doet mij goed!”

Kim Donkersloot Verantwoord Snoepen