MASTERCLASS

De 3 essentiële elementen die ervoor zorgen dat jij als ervaren foodie dit jaar met een knallende omzet afsluit.

De masterclass is op 1 november om 11.00 en de investering is € 47 (excl. btw).

Wies Jozefien, masterclass, influencers, content creators
Ik hoef jou niet te vertellen...

Dat de laatste maanden van het jaar de meest interessante voor jou – als ervaren food influencer en content creator – zijn. 

Het is de belangrijkste periode, als het gaat om je omzet. Je hebt je handen vol aan het maken van content,  campagnes en het bijhouden van je socials.

Maar het is ook een uitdagende periode. Als het gaat om het bewaken van je focus en het creëren van balans, tussen je werk en je privé.

Dat is waar ik je bij ga helpen.

Je voelt dat er meer in zit...

Je hebt inmiddels al aardig wat aanvragen lopen en je weet dat er nog meer – ook last minute – gaan komen. Tegelijk voel je dat er meer in zit en dat je nog kansen laat liggen om je omzet te verhogen.

Zonder dat je de druk wil opvoeren, besef je ook dat de tijd dringt en dat nu het moment is om juist wél iets te doen. Al is het omdat je zoveel briljante feestelijke ideeën hebt waar een merk zo goed op kan meeliften. En je weet zeker dat je volgers het helemaal geweldig gaan vinden!

Je voelt ook dat je wel toe bent aan een uitdaging. Een die ervoor zorgt dat jij de touwtjes in handen hebt over de omzet die jij tijdens de feestdagen gaat realiseren. Maar wel een die je rust oplevert en je zekerheid geeft over je planning voor de komende tijd.

Je wil het jaar straks ontspannen afsluiten, proostend op je meest succesvolle decembermaand ooit.

En dat je met een financiële reserve het jaar begint.

NA DEZE MASTERCLASS WEET JE:

Zodat je de komende maand moeiteloos klanten overtuigd, kwalitatieve samenwerkingen aangaat en een financiële reserve creëert voor 2023.

masterclass, influencers, content creators
Sabine Koning, Wies Jozefien
"Het voelt alsof ik me meer onderscheid van anderen."
En mij meer kan focussen op de creatieve kant van mijn bedrijf. Sinds wij zijn gaan samenwerken is Ohmyfoodness meer on top of mind gekomen bij partijen als PR-bureaus en Brand Managers van merken.

Sabine Koning

A month from now...

You can either have a month of success.
Or... a month of excuses why you didn't.
Hi, Ik ben
Wies Jozefien

Influencer expert & business coach

Vanuit mijn huis aan het water help ik influencers en gevorderde content creators aan een sterke strategie & een scherpe positionering die groei en rust oplevert.

Nadat ik in 2010 afstudeerde ben ik in de wereld van online marketing en communicatie gerold, Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring en sinds 2015 een eigen bedrijf. 

Ik geloof dat influencers in staat zijn om een droomleven te leven, waarin improvisatie en ‘slow living’ hand in hand kunnen gaan met ambitie en grotere doelen.

Daarom is het mijn missie om het ultieme balans te creëren tussen groeien en stilstaan. Tussen doelen bereiken en genieten van het leven. Tussen ambitie en ontspanning.

Ik kijk er naar uit om je tijdens de masterclass te ontmoeten!

Deze masterclass is voor...

Food influencers en ervaren content creators die een goedlopend bedrijf hebben waar ze veel tijd en aandacht aan besteden.

Je werkt al regelmatig samen met grote merken en bedrijven en hebt een omzet van minimaal 50K per jaar of bent van plan om dat te gaan doen.

Je besteedt liever je aandacht aan het maken van content, dan aan sales. Je durft het bijna niet te zeggen, maar je hebt er eigenlijk een hekel aan.

Tegelijk weet en voel je dat je kansen laat liggen en dat je de potentie hebt om je omzet te verhogen.

Je wil qua omzet niet afhankelijk zijn van 1 of 2 partners, bent niet bang voor een uitdaging en hebt een ‘let’s do this’ mentaliteit.

Wel houd je van efficiëntie en je zit niet te wachten op extra werk. Want je hebt het al vol genoeg, toch?

Wies Jozefien, reviews
"Ik ben trots op de stappen die ik aan het zetten ben."
En daar ben jij mede verantwoordelijk voor. Ik ervaar onze samenwerking als bijzonder prettig en open. Je bent duidelijk en oprecht en dat is precies wat ik nodig heb.

Francesca van Berk

Francesca van Berk, Wies Jozefien
VEELGESTELDE VRAGEN

De masterclass is digitaal en vindt plaats via Zoom. Na je aanmelding ontvang je de details zodat je op 10 november kunt inloggen en deel kunt nemen.

Ik geloof in persoonlijke aandacht en kleinschaligheid. Daarom heeft deze masterclass maximaal 10 deelnemers. En ik ben fan van effectief werken en besef dat je tijd veel waard is. De masterclass duurt daarom maximaal 60 minuten.

Deze masterclass is voor food influencers en ervaren content creators die al regelmatig samenwerken met merken en bedrijven, maar die voelen dat er méér in zit.

Je hebt al een omzet van minimaal 50K of bent van plan om dat te realiseren. Je bent op zoek naar een effectieve manier om dat te bereiken, zonder dat het ten koste gaat van je vrijheid en vrije tijd.

Je wil groeien met je bedrijf en een financiële reserve opbouwen zodat je in het nieuwe jaar aan de slag kan met nieuwe plannen, extra met vakantie kan gaan of een dag extra vrij kan nemen. 

Juist wel, dat betekent dat sales een belangrijk onderdeel in je bedrijf is. Alleen is je bedrijf meer dan alleen sales. En is sales meer dan alleen het uitbesteden aan een agency. Tijdens de masterclass leer je hier meer over!

Dan ga ik juist ook graag met jou in gesprek! Des te sneller je de inzichten en kennis uit de masterclass kunt toepassen, je positionering kunt versterken en resultaten kunt boeken.

Nee, voorlopig is dit de enige editie. Deze masterclass focust zich op actuele trends en ontwikkelingen in de sector van specifiek foodinfluencers en influencer marketing.

Ik deel waardevolle inzichten die ik recent heb opgedaan en tijdens gesprekken met relaties uit multinationals (zoals Unilever en Nestlé), agency’s en mediabureaus. Daarnaast deel ik ook kennis en strategieën die vooral nu – in de laatste maanden van het jaar – het meest relevant zijn.

Stuur dan gerust een e-mail naar wies@wiesjozefien.nl