Je relatie met een klant is bepalend voor je succes.

Want je kunt geweldig zijn in wat je doet en daarmee van betekenis zijn voor je klanten... zij gaan dat pas inzien op het moment dat je je waarde daadwerkelijk kunt overbrengen.

En dat laatste is precies waar veel creatieve ondernemers op vastlopen.

Je weet precies hoe je je meest creatieve werk uitoefent en hoe je je klant het beste kan helpen. Maar als het gaat om het overbrengen van je waarde op een manier die voor verbinding zorgt, voor vertrouwen en voor een fijne omzet.. dan loop je vast.

 

Je hebt het gevoel dat je ‘maar wat doet’ en dat sales niet natuurlijk voor je aanvoelt. Je mist een duidelijk proces, dat moeiteloos gaat, die de juiste klanten aantrekt en die je – laten we eerlijk zijn – plezier oplevert.

 

Met als gevolg dat je kansen laat liggen om te groeien, om waardevolle samenwerkingen aan te gaan met je gedroomde klanten en om je omzet te verhogen.

Wies Jozefien 1

Tijd om je relaties met klanten anders aan te pakken.

Op een manier waarbij je niet het gevoel hebt dat je moet ’trekken’ aan klanten of ze op een geforceerde manier overtuigen van je waarde.

 

 

Een manier waarbij je talent en expertise tot hun recht komen. Zodat je die niet meer verkoopt voor een te lage prijs. Aan klanten die je niet zien, niet begrijpen en niet bereid zijn om te investeren.

 

 

Een manier die voor diepgang zorgt en samenwerkingen waarmee je elkaar versterkt. Zodat je niet werkt om het werken, maar omdat je écht iets voor iemand kan betekenen. Waarmee je een waardevolle impact maakt.

 

 

Een manier die ervoor zorgt dat je op een duurzame manier werkt aan de groei van je bedrijf. Die je de regie geeft over de richting en omzet van je bedrijf. Die je rust, vertrouwen én plezier oplevert.

Let's do this!
Wies Jozefien, Brenda Hoff, Brenda Kookt
RESULTATEN

“Hierdoor heb ik dit jaar al samenwerkingen met merken die perfect bij mij passen.”

Ik ben met Wies gaan samenwerken omdat ik graag wilde uitbreiden en zelf de regie in handen wilde hebben. Het heeft mij meer zekerheid, rust en vertrouwen gegeven omdat ik nu meerdere langdurige samenwerkingen heb, mijn werk beter kan plannen en vooruit kan werken.

 

Wies heeft me laten inzien dat ik mezelf mag zijn en weten waar ik voor sta. Hierdoor kom ik op een natuurlijke en persoonlijke manier in contact met mogelijke klanten. En hierdoor heb ik dit jaar al hele leuke samenwerkingen met merken opgezet die perfect bij mij passen.

Brenda, foodblogger & content creator
maak kennis met...

GENTLE Connections

Een online cursus voor creatieve ondernemers en content creators die willen verkopen vanuit verbinding. Die op een zachte, maar krachtige manier een relatie met klanten willen opbouwen, hun waarde overbrengen en hun omzet verhogen.

De modules van deze cursus
Wies Jozefien 15

1. Positionering

Ontdek hoe je je onderscheidende waarde bepaalt en hoe je je duidelijk positioneert. Zodat klanten precies weten waarom ze bij jou moeten zijn.

2. Sales proces

Creëer een effectief proces waarin je de belangrijke stappen doorloopt die ervoor zorgen dat sales een moeiteloos onderdeel van je bedrijf wordt.

3. Pitchen & e-mailen

Ontdek de kracht van verbindend e-mailen bij een aanvraag, het eerste contact, bij follow-ups en het versturen van voorstellen. Een module vol oefeningen.

4. Gesprekken

Weet precies welke opbouw een gesprek heeft waarmee je de relatie met je klant versterkt en welke vragen je kunt stellen om een waardevolle samenwerking tot stand te brengen.

5. Voorstellen maken

Leer welke onderdelen onmisbaar zijn in een voorstel wat zichzelf verkoopt en hoe je op een effectieve manier een voorstel maakt wat doordrenkt is van je waarde. Inclusief handige template!

6. Sales psychologie

Verken de kenmerken van positieve sales psychologie zodat je ervaart hoe je vanuit verbinding een waardevolle relatie kan opbouwen met klanten en samenwerkingen aangaan.

One day Business Retreat, content creator retreat, Wies Jozefien
Dit krijg je ook nog...

BONUSSEN

Wies Jozefien 1

Content creatie

In deze extra module ontdek hoe je je positionering vertaalt in effectieve content creatie voor je socials.

Templates & checklists

Bijna alle modules bevatten templates, scripts of checklists die je uitnodigen om gelijk aan de slag te gaan.

Wies Jozefien 7
Wies Jozefien 4

Financiële doelen

Als extra module deel ik een praktische tips en tools om je financiële doelen te bepalen en om die te bereiken. 

Online sales cursus, Gentle Connections
Wies Jozefien, business coach, strateeg

Alle details op een rij

Een andere kijk op je sales proces

Ontdek hoe je een sales proces creëert wat natuurlijk voor je aanvoelt en wat uitgaat van zachte én krachtige waarden. Waarmee je een duidelijke strategie uitstippelt die je rust, vertrouwen en plezier oplevert.

Praktische kennis en oefeningen

Al mijn kennis over sales is gebundeld in een online leeromgeving vol inzichten, tips en tools die je gelijkt kunt toepassen aan de hand van oefeningen, templates en handige checklists – die nu ook van jou kunnen zijn.

Bonussen om nóg meer uit je sales te halen

Behalve alle lessen, oefeningen, checklists en templates ontvang je ook nog een bonuslessen om je positionering moeiteloos te vertalen in content voor je socials en om je financiële doelen te bereiken.

Eventueel: online Lunch & Learns en een 1:1 sessie

Combineer de cursus met 3 online Lunch & Learns samen met andere deelnemers zodat je vragen kunt stellen. Óf ga voor extra diepgang met Brilliance waarin we je positionering finetunen en je wekelijks persoonlijk support van mij krijgt.

Kies je voor zelfstudie of
ga je voor de extra's?
Online cursus

Basics

Premium cursus

Brilliance

best value!
Wies Jozefien, business coach, strateeg, influencer expert

De extra's van Brilliance

Een 1:1 strategiesessie van 2 uur

Je kiest zelf wanneer je je hem inplant maar binnen 6 weken na aankoop van de cursus heb je een strategiesessie om je richting te geven.

Een verfijnde positionering

We gaan aan de slag met je onderscheidende waarde en een duidelijke basis voor je positionering die je bij je (sales) stappen kan inzetten.

Een sparringpartner & support

Zes weken lang sta ik naast je om wekelijks antwoord te geven op je vragen en om met je mee te denken over je volgende (sales) stap.

extra bonus!

sales livedag

Kies je voor Brilliance dan is deze unieke livedag inbegrepen. Je gaat aan de slag met je persoonlijke salesplan, we bespreken belangrijke tools en technieken uit de cursus én je werkt aan je sales mindset. Het belooft een motiverende dag te worden, inclusief een heerlijke lunch samen met een groep gelijkgestemden.

De sales livedag zal op vrijdag 15 maart 2024 plaatsvinden op een prachtige, landelijke locatie tussen Amsterdam en Utrecht in midden Nederland.

*Kies je voor Basics dan kun je een kaartje voor de livedag ook los kopen.

“Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg”

Toen ik als pr adviseur werkte viel mij op...

Hoe inspiratieloos de offertes en voorstellen waren die ik van creatieve freelancers ontving. Of het nu content creators, fotografen, of influencers waren, ze lieten allemaal een enorme passie en talent zien in hun werk met prachtige portfolio’s.

 

Toch ontbrak het vaak aan inzicht in het verkoopproces. Het was niet duidelijk wat de waarde was die ze konden bieden en ik moest zelf een inschatting maken van wat ik zou krijgen.

 

Ze lieten daarmee kansen liggen om creatief mee te denken. Om met een voorstel te komen waarbij de klant zich gezien en gehoord voelt en waarbij de klant een goed beeld heeft van wat die kan verwachten.

 

Toen ik met deze ondernemers in gesprek ging, werd het duidelijk dat de meeste sales lastig en ongemakkelijk vinden.

Wies Jozefien, business coach, strateeg
Wies Jozefien, business coach, strateeg, influencer expert

Uit angst om afgewezen te worden, versturen ze voorstellen verwerkt in een e-mail, vaak met standaard offertes uit een boekhoud programma. Met tarieven waar ze niet helemaal zeker over zijn.

 

Of erger… ze ondernemen helemaal geen actie. Waardoor ze het ‘lot’ van hun bedrijf laten afhangen van wat er uit de lucht komt vallen of waar een klant zelf mee komt.

 

Terwijl ze daarmee keer op keer kansen laten liggen om hun omzet te laten groeien en om langdurige samenwerkingen aan te gaan.

Door aandacht te besteden aan de relatie met een klant, je communicatie en de voorstellen die je maakt, hoe professioneler en serieuzer je overkomt. Hoe waardevoller je aanbod is.

 

En dat hoeft helemaal niet extra veel tijd te kosten. Ben je benieuwd naar hoe je dat doet?

Wies Jozefien, business coach, strateeg

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor creatieve ondernemers die van hun allergrootste passie hun bedrijf hebben gemaakt. En die voelen dat er meer in zit.

Je bent een creatieve ondernemer en je wilt je waarde op een natuurlijk en authentieke manier overbrengen. Je bent een content creators, fotograaf, blogger of influencer.. die een hogere omzet wil bereiken, op een eenvoudige manier die moeiteloos aanvoelt.

 

Je bent klaar met aanrommelen en wil afscheid nemen van geforceerde verkoopgesprekken en standaard voorstellen en offertes waar niemand blij van wordt. Maar die vooral veel tijd en energie kosten.

 

Je wilt je eigen persoonlijkheid en creativiteit inzetten bij het aangaan van relaties met je ideale klanten. En je wilt je zelfverzekerd voelen in je eigen sales proces.

 

Je wilt je zelfverzekerd voelen in je sales proces, zonder dat je steeds opnieuw het wiel moet uitvinden. Je verlangt naar een eenvoudige en effectieve manieren om je doelen en dromen te bereiken.

 

Zonder dat het ten koste gaat van je tijd, vrijheid en creativiteit.

RESULTATEN

“Ik mag zijn wie ik ben ik en dat kan ik vertalen naar de samenwerkingen die ik heb.”

Ik had het gevoel dat ik maar wat aanrommelde en niet goed wist hoe ik klanten het beste kon benaderen voor samenwerkingen. Ik ben niet de persoon die met zichzelf te koop loopt, maar Wies heeft mij geleerd hoe je het beste ‘soft’ sales kan toepassen zodat je meer klanten naar je toe kan trekken!

 

Het heeft mij meer vertrouwen en zekerheid gegeven. Ik mag zijn wie ik ben ik en dat kan ik vertalen naar de samenwerkingen die ik heb. Daar zijn voor dit jaar al hele mooie samenwerkingen uitgekomen!

Muna, recept ontwikkelaar & fotograaf
Wies Jozefien, Muna, To the moen

Wat als je het niet doet...

Laat me je helpen om de sales van je bedrijf naar een ander niveau te brengen. Als je deze cursus niet volgt, is de kans grot dat je in de situatie blijft waar je nu in zit. 

 

Misschien loop je al een tijdje rond met de gedachte om echt aan de slag te gaan met de sales en om je positionering te finetunen, maar blijf je steeds tegen dezelfde vragen en onzekerheden aanlopen.

 

Of misschien heb je al aardig wat meters gemaakt, maar blijft het resultaat uit en heb je het gevoel dat je maar blijft aanrommelen en dat je maar wat doet.

 

Zonder de nodige ondersteuning kan het lastig zijn om door te zetten en om daadwerkelijk te groeien als ondernemer. Je kunt vast komen te zitten in dezelfde patronen en je afvragen waarom anderen lijken te slagen terwijl het bij jou niet lukt.

 

In kern wil je alle kansen grijpen om je eigen potentieel te benutten. Daarom is het zonde om te blijven hangen in een situatie waar je niet tevreden mee bent. 

 

Ik wil je graag de mogelijkheid bieden om uit deze situatie te stappen en zelf de regie te nemen over je bedrijf én je omzet. Tijdens deze cursus krijg je de kans om kennis, inzichten en vaardigheden waarvan ik durf te zeggen dat je je hele ondernemersreis profijt van zult hebben. Let’s do this!

VEELGESTELDE VRAGEN

Voor creatieve ondernemers zoals content creators, fotografen, influencers. Maar ook andere bevlogen ondernemers die de juiste klanten willen aantrekken, vanuit verbinding willen verkopen en hun omzet willen verhogen.

 

Je werkt regelmatig met klanten, meestal 1 op 1 en je maakt vaak voorstellen op maat. De templates uit de cursus kun je gebruiken voor voorstellen, als portfolio en bij salesgesprekken met je klanten.

Het is perfect voor ondernemers met een dienstverlening en minder geschikt voor als je enkel een webshop hebt of fysieke producten.

De cursus bestaat uit 8 modules vol kennis, inzichten, tips en oefeningen, templates en checklists. Die heb ik zo praktisch en simpel mogelijk gemaakt zodat je het in ongeveer 2 uur per week kan volgen, gedurende 2 – 3 maanden. Korter of langer kan natuurlijk ook, dat is helemaal aan jou en de tijd die je eraan per week wil besteden.

 

Bij een aantal lessen zitten ook praktische opdrachten, templates en/of checklists zodat je de kennis meteen kunt toepassen. Die kosten uiteraard wat meer tijd.

 

Ik kan je geruststellen dat je die tijdsinvestering zo terug hebt verdiend doordat je salesproces een stuk eenvoudiger, moeitelozer én leuker wordt.

Wil je gelijk aan de slag om je positionering en sales proces van A tot Z goed neer te zetten of aan te scherpen? Dan kun je je meteen aanmelden voor de Gentle Connections Basics.

 

In deze do it yourself versie word je stap voor stap begeleid in alle stappen van het creëren van een duidelijke positionering en een effectief sales plan.

 

Deze kun je eventueel aanvullen met een 1:1 strategiesessie met mij en persoonlijke begeleiding, via de Brilliance versie. 

Via de buttons onder iedere versie kun je je aanmelden en gelijk starten. 

Kies je voor Brilliance dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een datum te prikken voor onze strategiesessie.

Iedere laatste donderdag van de maand van 12.00 tot ca. 13.00 is er een online Lunch & Learn. Samen met mij, de deelnemers van de cursus en andere creatieve ondernemers ga je aan de slag met je eigen sales plan voor de komende tijd. Tijdens deze sessies gaan we in op vragen en bespreken we oefeningen, opdrachten of voorbeelden.

 

Als je niet bij een Lunch & Learn sessie kan zijn, geen zorgen! Je kan altijd van tevoren vragen insturen en de sessie later terugkijken. Na iedere sessie komt er een replay in de online omgeving te staan die je in je eigen tijd terug kan kijken.

De strategiesessie kun je binnen 6 maanden na aanschaf van de cursus inplannen. Je kunt er dus voor kiezen om eerst te beginnen met de online cursus en dan een sessie in te plannen. Maar je kunt ook eerst de sessie doen en met die input aan de slag te gaan met de lessen en opdrachten.

Als je na het lezen van deze pagina nog twijfels hebt, stuur mij gerust een e-mail met je vragen. En mocht het toch niks voor je zijn, je krijgt 100% je geld terug als je niet tevreden bent en binnen 7 dagen na de start een e-mail naar mij stuurt. Je aankoop is dus helemaal risicovrij en zonder gedoe 🙂

Stuur dan gerust een e-mail naar wies@wiesjozefien.nl

Erik Smilda, BBQ Helden, Wies Jozefien
RESULTATEN

“Ik weet beter wat ik waard ben en kan nu veel betere voorstellen schrijven.”

Wies wees mij op eigenlijk hele logische dingen die ik door kon voeren in mijn contact met klanten. Op het moment dat dat kwartje viel kwam er een hoop op zijn plek.

Nu ben ik veel meer bezig met het oplossen van problemen dan dat ik mezelf aan het promoten ben. Ik weet beter wat ik waard ben en kan nu betere voorstellen schrijven. Hierdoor sluit ik niet alleen dit jaar heel positief af maar heb ik al zoveel samenwerkingen voor 2024 staan, dat ik die waarschijnlijk nog  beter ga afsluiten.

Erik, foodblogger & content creator
Nu je tot zo ver bent gekomen...

laten we aan de slag gaan

Online cursus

Basics

Premium cursus

Brilliance

best value!