Hi, ik ben...

Wies Jozefien

Vanuit mijn huis aan het water liet ik mijn bedrijf groeien door te doen wat ik het allerleukste vind om te doen…

Wies Jozefien, business coach

mijn missie

Influencers en ervaren content creators helpen met focus & strategie in hun bedrijf zodat ze hun passie kunnen volgen en tijd overhouden om door te groeien en doorlopend samenwerkingen aan te gaan.

Het begon allemaal in 2019. Ik werkte parttime in loondienst als PR adviseur en had al ruim 4 jaar mijn eigen bedrijf. Ik was continu aan het werk, was enorm veeleisend naar mezelf toe en tikte makkelijk weken van 60 uur aan.

Hierdoor liep ik vast en hield ik amper tijd voor mezelf over en om tot rust te komen. Maar ook om andere leuke dingen te doen. Ik lag vaak ‘s nachts wakker, piekerend over alles wat ik nog had willen doen en waar ik geen tijd voor had. En ik voelde mij schuldig. Naar mijn vriend, familie en vrienden toe, waar ik steeds minder tijd voor had en die zich zorgen gingen maken. En naar mezelf omdat ik mijn eigen wensen op de laatste plek had gezet.

Zo wilde ik niet langer doorgaan. Ik wist dat ik wat wilde veranderen, wilde ik mezelf niet een burn-out in werken. Ik wist dat ik toen op zoek moest gaan naar een andere manier van leven, wilde ik het volhouden.

Ik had het tenslotte eerder gedaan toen ik op mijn 17de vanuit Portugal naar Nederland verhuisde. Ook toen liep ik vast omdat ik niet naar mijn eigen behoeftes luisterde, de lat enorm hoog voor mezelf legde en vooral deed wat mijn omgeving van mij verwachtte…

Ik koos nu voor de tweede keer in mijn leven om mijn hart te volgen en besloot om 100% te gaan ondernemen, en wel volgens mijn eigen voorwaarden. Waarbij ik de ruimte zou hebben om halve dagen te werken, om uitgebreid te kunnen koken, veel buiten te zijn en wanneer ik wil naar Portugal te gaan.

Dat ging met vallen en opstaan. Maar ik leerde om efficiënt te werken en oplossingen te bedenken die ervoor hebben gezorgd dat ik nu elke dag met geweldige klanten werk die ook nog goed betalen. En dat ik regelmatig om 3 uur mijn laptop kan dichtklappen om een cake te bakken of om in mijn moestuin bezig te zijn. Ik ervaar de vrijheid om ongedwongen en ‘go with flow’ te leven, zoals in Portugal.

Ik zag een unieke kans om mijn expertise in influencer marketing te combineren met mijn talent voor structuur. Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring in marketing en communicatie en heb ik influencers zoals Ohmyfoodness en Francesca Kookt geholpen om focus aan te brengen in hun bedrijf. Zodat ook zij tijd overhouden om te doen waar ze het meest van genieten.

Wies Jozefien

Wie mij een beetje kent, weet dat ik...

Als Nederlandse in Portugal ben opgegroeid…

waar koken en lekker eten mij met de paplepel zijn ingegoten.

pexels-marina-sirazetdinova-8521592
sincerely-media-Agr1YTrzYPI-unsplash

Samen met mijn vriend aan het water woon...

met een heerlijke tuin vol kruiden, groente en fruitbomen.

Zomerdagen het liefste op het strand doorbreng.

Een zomer zonder strand is voor mij geen zomer. En een zomer zonder hittegolf eigenlijk ook niet.

Wies Jozefien, talent manager, creator coach
emre-RuqOeMvPlzQ-unsplash

Van houvast hou en van weten waar ik aan toe ben.

Maar het ook fijn vind om te improviseren en wel zien wat er komt. Dan ben ik heel Portugees: go with the flow. Genieten van het moment, van kleine stappen en grote veranderingen.

En nu jij! Ik ben benieuwd naar je verhaal.
Wat zijn jou uitdagingen als influencer? Ik kijk er naar uit om kennis met je te maken.