Dit aanbod is nog geldig

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Laten we in gesprek gaan

& de strategie van je business aanscherpen.

Zodat je bewuster in je bedrijf staat, je plek als content creator écht gaat innemen en betere resultaten gaat zien, terwijl je tijd overhoudt voor wat óók belangrijk voor je is.
6
Je hebt een enorme passie voor wat je doet...
En tegelijk voel je dat daar meer in zit. Dat je nog niet alle kansen benut om te groeien, zowel zakelijk als persoonlijk.

Je wil bewuster in je bedrijf staan en strategische keuzes maken die ervoor zorgen dat jij moeiteloos je doelen bereikt. Je wil slimmer werken, zodat je tijd overhoudt voor wat óók belangrijk is in je leven. Je wil geen concessies meer doen, meer rust ervaren en het geluk waarmee jij onderneemt en je passie volgt overbrengen op de mensen om je heen.

Je verlangt naar grip. Op je vrije tijd. Naar een balans tussen wanneer je wel en niet aan het werk bent. Je wil je bedrijf laten groeien op jouw eigen voorwaarden en onderweg wil je daar volop van genieten.

Zo simpel is het.

Alleen is je bedrijf veel meer dan content
Je hebt een waardevolle online en offline community opgebouwd die je bijna dagelijks inspireert

Je wil kansen creëren, je plek als content creators verder innemen en een positieve impact hebben op je volgers en klanten.

Je voelt aan alles dat je er nog meer in je zit. Dat als je daadwerkelijk wil groeien, je groter mag gaan denken. Dat er nog veel meer in je zit dan wat je nu benut en wat je nu laat zien.

En dat je daarmee kansen laat liggen om je volle potentieel in te zetten en om te groeien. Om jezelf te onderscheiden van andere content creators en om je omzet te verhogen. 

NA DEZE STRATEGIESESSIE WEET JE:

Let's do this!
Wies Jozefien, strategiesessie, influencer, content creator
Eefkooktzo foodfotograaf
"Ik weet nu nog beter mijn waarde en propositie te bepalen."

Onlangs heb ik een strategiesessie gedaan. Fijn om juist eens open te kunnen sparren met iemand die een PR & Marketing achtergrond en zoveel kennis van de branche heeft. Wies kan goed verbanden zien en boven iemand en iemands bedrijf hoveren. Ik heb nu beter inzicht in mijn tarieven, mijn USP’s en weet nu nog beter mijn waarde en propositie te bepalen. 

Eva de Vries, foodfotograaf & content creator

LET's GET STARTEd

Strategiesessie

Hi, ik ben
Wies jozefien

Influencer expert & business coach

Vanuit mijn huis aan het water help ik ervaren content creators en influencers aan een sterke strategie & een scherpe positionering die groei en rust oplevert.

Nadat ik in 2010 afstudeerde ben ik in de wereld van online marketing en communicatie gerold. Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring, een expertise in influencer marketing, ben ik gastspreker aan de Erasmus Universiteit en sinds 2015 officieel ondernemer. 

Ik geloof dat content creators en infuencers in staat zijn om een droomleven te leven, waarin improvisatie en ‘slow living’ hand in hand kunnen gaan met ambitie en grote doelen.

Daarom is het mijn missie om het ultieme balans te creëren tussen groeien en stilstaan. Tussen focus en creativiteit. Tussen doelen bereiken en genieten van het leven. Tussen ambitie en ontspanning.

Ik kijk er naar uit om je tijdens de strategiesessie te spreken!

Strategiesessie, influencer, content creator, Wies Jozefien

Simone van den berg - Simone's Kitchen

"Ik heb meer duidelijkheid gekregen over de richting waar ik op wil gaan."

Het was absoluut een heel waardevolle sessie waar ik veel uit heb gehaald voor mijn bedrijf. Ik had de behoefte om meer focus in mijn bedrijf te krijgen en door de strategiesessie heb ik meer duidelijkheid gekregen over de richting waar ik op wil gaan. Ik weet nu zeker dat ik nog meer uit mijn activiteiten kan halen dan wat ik nu doe.

Influencer strategie sessie, Simones Kitchen
Influencer strategie sessie, Lekker eten met Linda

Linda Peek - Lekker eten met Linda

"Ik ben anders naar mijn bedrijf gaan kijken."

Door deze sessie is het vuurtje van binnen weer gaan branden. Ik was de focus en interne motivatie voor mijn werk even kwijt en door deze sessie is het vuurtje van binnen weer gaan branden. Wies heeft veel kennis, is oprecht en durft je een spiegel voor te houden. Ik merk dat ik anders naar mijn bedrijf ben gaan kijken.

Voor wie is deze sessie?

Deze strategiesessie is voor ervaren content creators en influencers die een goedlopend bedrijf hebben waar ze veel tijd en aandacht aan besteden.

Je werkt al regelmatig samen met grote merken en bedrijven en hebt een omzet van minimaal 100K per jaar of bent van plan om dat te gaan doen.

Je besteedt liever je aandacht aan het maken van content, dan aan sales. Je durft het bijna niet te zeggen, maar je hebt er eigenlijk een hekel aan.

Tegelijk weet en voel je dat je kansen laat liggen en dat je de potentie hebt om je omzet te verhogen.

Je wil meer grip hebben op je bedrijf, qua omzet maar vooral qua tijd en strategie. Je bent niet bang voor een uitdaging en hebt een ‘let’s do this’ mentaliteit.

Wel houd je van efficiëntie en je zit niet te wachten op extra werk. Want je hebt het al vol genoeg, toch?

VEELGESTELDE VRAGEN

Die kan zowel live plaatsvinden op mijn werkplek aan de Keizersgracht in Amsterdam of online, via Zoom.
Bij het boeken van je strategiesessie kun je aangegeven waar je voorkeur naar uitgaat.

De strategiesessie kun je tot eind januari inplannen. Na aankoop van de sessie wordt je doorverwezen naar mijn kalender waar je gelijk een datum en tijdstip kunt aanvragen die goed voor je uitkomt. 

Voorbereiding
Voor de sessie ontvang je een vragenlijst waarin ik jou en je business beter leer kennen. Zo kunnen wij ons beide goed voorbereiden en kunnen we tijdens de sessie gelijk de diepte in gaan.

Strategische sessie
De focuspunten van de sessie bepaal je zelf en op basis van mijn expertise en ervaring kijk ik naar waar kansen en mogelijkheden liggen, waar je mee aan de slag kan. De strategiesessie duurt ongeveer 90 minuten. 

Vervolg
Na de sessie kun je altijd bij me terecht met vragen. Merk je dat je behoefte hebt om vaker te sparren of stap je daarna in mijn groeiprogramma, dan krijg je altijd een korting op onze samenwerking.

Deze masterclass is voor ervaren content creators en influencers die een goedlopend bedrijf hebben maar die voelen dat er méér in zit.

Je zit in een niche die niet iedereen – en zeker niet iedere business coach – begrijpt en wil kunnen sparren met iemand die met je meedenkt en die ook gelijk de belangrijke schakels in je business ziet. Je wil bewuste keuzes maken, zodat je bedrijf met je meebeweegt en meegroeit.

Je hebt een omzet van minimaal 100K of bent van plan om dat te realiseren. Je bent op zoek naar een effectieve manier om dat te bereiken, zonder dat het ten koste gaat van je vrijheid en vrije tijd.

Je wil groeien met je bedrijf en een financiële reserve opbouwen om te investeren in jezelf, in een goed doel, in je gezin of zodat je aan de slag kan met nieuwe plannen, extra met vakantie kan gaan of een dag extra vrij kan nemen. 

Juist wel, dat betekent dat de strategie van je bedrijf belangrijk voor je is. Maar ook je tijd, energie en mindset.

Je beseft dat je bedrijf meer is dan alleen positionering en sales. En dat sales meer is dan alleen het uitbesteden aan een talent manager of agency. Ik ga de plannen die je met je talent manager of agency hebt gemaakt niet overhoop halen, ik denk zelfs dat we die samen kunnen versterken.

Tijdens de strategiesessie vertel ik je hier meer over!

Stuur dan gerust een e-mail naar wies@wiesjozefien.nl