Wies Jozefien, strategiesessie voor influencers

Een-op-Een zomer Strategiessessie voor Influencers

De zomer is begonnen en dan lijkt het alsof alles even stilligt. Terwijl jij geniet van de zon en een stapje terugneemt, wil je ook alvast vooruit denken. Want je weet dat dit juist hét moment is om je voor te bereiden op wat de belangrijkste tijd van het jaar is.

Ook tijdens de zomer en al helemaal straks in het najaar met alle feestdagen wil je leuke klanten en samenwerkingen aantrekken.

Dan is de zomer JUIST de periode waarin je de basis legt voor de rest van het jaar. Tijdens deze een-op-een strategiesessie ontdek hoe je kansen kunt creëren en hoe je die effectief gaat grijpen.

Dit is wat we gaan doen

In deze strategiesessie gaan we 90 minuten brainstormen en ondersteun ik je bij het optimaliseren van je online positionering, het op gang brengen van een idee of project of het aanscherpen van je persoonlijke en zakelijke doelen als influencer of content creator.

Mogelijke focus onderwerpen: je positionering, vergroten van je bereik, pitchen van ideale klanten, je waarde effectief overbrengen (of zelfs bepalen!), succesvolle campagnes neerzetten, lange samenwerkingen aangaan.

Na deze sessie kun jij aan de slag met een zomerplan en heb jij concrete tools en inzichten die je gaan helpen om je plan uit te voeren. Zoals pitch e-mails of een media kit, als je die nog niet hebt.

Na 2 weken hebben wij weer even contact met elkaar voor een follow-up, zodat je extra vragen nog kunt stellen.

Here comes the sun!

PRAKTISCHE DETAILS

Wies Jozefien, talent manager, creator coach
"Onlangs heb ik met Wies via een strategie sessie naar mijn bedrijf gekeken. Tijdens de sessie heb ik veel tools en tips gekregen die direct toepasbaar zijn! Het enthousiasme waarin Wies dit aanpakt werkt aanstekelijk. Ze is eerlijk, inspirerend en recht door zee met humor. Dank je wel Wies, ik heb er veel aan gehad!"

Hi, ik ben Wies Jozefien

En ik kijk er naar uit om je te spreken! Om meer over jou en je doelen te horen, om strategisch met je mee te denken en je te helpen om die doelen te bereiken.

Het is mijn missie om influencers en content creators te helpen om hun allergrootste passie te laten groeien tot een winstgevende onderneming.

Of je nu net begint of al een tijdje bezig bent en vragen wil stellen aan een talent manager, iemand die dagelijks bezig is om samen met influencers en content creators succesvolle samenwerkingen neer te zetten. Ik ben graag die persoon voor je.

Met een achtergrond in Portugal, is koken en lekker eten mij met de paplepel ingegoten. Voor mij heeft eten iets magisch: het prikkelt je zintuigen en het brengt mensen bij elkaar. Het zal je niet verbazen dat ik in mijn vrije tijd graag kook en gezellig tafel met vrienden en familie.