Hi, you!

AMBITIEUZE FOODIE

Jij bent niet zomaar een foodie… jij bent een food content creator en hebt inmiddels een prachtig imperium opgebouwd. Je bent toe aan de volgende stap en niet zomaar een. Je hebt grootse ambities, je wilt je focussen op datgene waar je het meest gelukkig van wordt en waar je de meeste energie uit haalt.

Je bent er klaar voor om jouw samenwerkingen strategisch in te zetten en zoekt iemand die naast je staat, met je meedenkt en die jouw gaat helpen om die omzet doelen te halen.

Als talent manager sta ik naast je om focus aan te brengen in je onderneming, om jouw waarde en talent effectief over te brengen en om samenwerkingen aan te gaan die een bijdrage leveren aan jouw groei, zowel zakelijk als persoonlijk.

Heel anders dan een agency, dit is een one of a kind traject die ik samen op maat met jou samenstel. 

talent manager voor foodies, Wies Jozefien
talent manager voor foodies, Wies Jozefien

Voor wie is dit?

Foodies, foodbloggers, content creators en online talenten.

Die de ambitie hebben om te groeien, in omzet én in mindset.

Die meer focus willen en klaar zijn met aanrommelen.

Die zeker willen zijn van een consistente vorm van samenwerkingen en partnerships.

Die hun content strategisch en professioneel willen inzetten.

Zonder hun eigen authenticiteit en persoonlijke touch uit het oog te verliezen.

Talent manager voor foodies en creators

Dit is een persoonlijke en intensieve samenwerking met wekelijks veel 1 op 1 contact. Daarom werk ik tegelijkertijd met een beperkt aantal foodies en creators. Op dit moment heb ik vanaf begin mei 2022 weer ruimte voor nieuwe klanten.

Wil je graag weten wat talent management inhoudt, of ben je benieuwd of dit iets voor jou is?  Via dit formulier kun je je alvast aanmelden of een match call met mij aanvragen!

Foodies & Creators