LUNCH & LEARN

COMING SOON in APRIL

Lunch & Learn

Level up je kennis als content creator tijdens een online Lunch & Learn. Iedere keer komt een ander onderwerp aan bod die je helpt om door te groeien met je bedrijf en je omzet te verhogen.

Meld je aan om als eerste op de hoogte te zijn:

Onderwerpen van de vorige Lunch & Learn:

Waar je kansen laat liggen om je omzet als content creator of influencer te verhogen.


Welke 3 elementen essentieel zijn om waardevolle samenwerkingen aan te gaan.


Wat je nodig hebt om die op een effectieve en efficiënte manier in te zetten.

“Sometimes the smallest step in the right direction, ends up being the biggest step in your business.”

Meet Your Host

Hi, ik ben Wies Jozefien

Vanuit mijn expertise in influencer marketing en business strategie help ik ervaren content creators en influencers aan een sterke strategie & een scherpe positionering die groei en rust oplevert.

Nadat ik in 2010 afstudeerde ben ik in de wereld van online marketing en communicatie gerold. Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring en sinds 2015 een eigen bedrijf.

Ik geloof dat iedere creatieve ondernemer in staat is om zakelijk door te groeien en een positieve impact te maken, terwijl je tijd overhoudt om te genieten van wat ook belangrijk voor je is.

Deze sessie is voor:

ervaren content creators en influencers die een goedlopend bedrijf hebben waar ze veel tijd en aandacht aan besteden.

Je werkt al regelmatig samen met grote merken en je hebt een veelzijdig aanbod van (online) producten en diensten. Je hebt een omzet van minimaal 50K per jaar of bent van plan om dat te gaan doen

De aandacht en tijd die je hebt besteed je liever aan het maken van content, dan aan sales. Je durft het bijna niet te zeggen, maar je hebt er eigenlijk een hekel aan.

Tegelijk weet en voel je dat je kansen laat liggen en dat je de potentie hebt om je omzet te verhogen. Maar je zou niet weten waar te beginnen.

Praktische informatie

  • Datum: coming soon!
  • Duur: ca. 1 uur
  • Vooraf ontvang je de details per e-mail
Meld je hieronder aan om Als eerste op de hoogte te zijn van de volgende Lunch & Learn:

Veelgestelde vragen

De Lunch & Learn is digitaal en vindt plaats via Zoom. Na je aanmelding ontvang je de details zodat je deel kunt nemen.

Deze Lunch & Learn is de perfecte break tijdens een werkdag en duurt ca. 60 minuten. Je schuift aan mijn ‘digitale tafel’ met je eigen gesmeerde broodje, gebouwde salade of opgewarmde soep.

Dat is zeker wel een van mijn grote wensen en ook een doel voor dit jaar. Als jij je hebt aangemeld voor de online editie dan wordt je daar automatisch van op de hoogte gehouden. Geen spam, pinky promise!

Deze Lunch & Learn is speciaal voor ervaren content creators en influencers die verschillende verdienmodellen hebben en die al regelmatig samenwerken met merken en bedrijven. Maar die voelen dat er méér in zit.

Je hebt al een omzet van minimaal 50K of bent van plan om dat te realiseren. Daarbij ben je op zoek naar een effectieve manier om dat te bereiken, zonder dat het ten koste gaat van je vrijheid en vrije tijd.

Je wil groeien met je bedrijf en een financiële reserve opbouwen zodat je in het nieuwe jaar aan de slag kan met nieuwe plannen, extra met vakantie kan gaan of een dag extra vrij kan nemen. 

Juist wel, dat betekent dat de strategie en sales van je bedrijf belangrijk voor je is. De onderwerpen die we bespreken zijn van toepassing op verschillende onderdelen in je bedrijf, dus ook als je samenwerkt met een talent manager of agency. Laat het vooral weten als je hier vragen over hebt.

Stuur dan gerust een e-mail naar wies@wiesjozefien.nl