Het is tijd voor....

Een andere manier van ondernemen.

Simpeler, zachter, authentieker...

Een uniek 1 op 1 traject voor jou als ervaren content creator, creative of influencer. Vanuit authenticiteit en je eigen unieke waarde doorgroeien met je bedrijf en een waardevolle impact maken.

Je bent hier om een positieve impact te maken.​

Je bent een levensgenieter en je hebt van je allergrootste passie je werkt gemaakt. Je weet precies hoe je content maakt waarmee je mensen inspireert en in beweging brengt.

Je hebt de potentie om te groeien en om je positieve impact op lezers en volgers te vergroten.

Maar laten we eerlijk zijn…Ook al heb je een goedlopend bedrijf opgebouwd, heb je het gevoel dat je jezelf inhoudt en nog niet het alles uit jezelf en je bedrijf haalt.

Wies Jozefien, influencer expert, influencer coach, business strateeg
Wies Jozefien, influencer expert, business strateeg, influencer coach, business coach

Je mist een duidelijke strategie. Je wordt er onrustig van want je voelt aan alles dat je kansen laat liggen om verder door te groeien, om nog meer mensen te inspireren en om betere, meer passende en langdurige samenwerkingen aan te gaan en om die impact te vergroten.

Daarbij wil je je allergrootste passie niet meer verkopen voor een te lage prijs, aan klanten die je niet zien, niet begrijpen en niet bereid zijn om te investeren. Met als gevolg dat jij je af en toe afvraagt ‘waarom deed ik dit ook alweer?’

Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt door je eigen bedrijf en dat je continu achter de feiten aanloopt. Dat je keer op keer je vrije tijd opoffert voor je werk en steeds minder aandacht hebt voor wat er echt toe doet in je leven.

Je voelt aan alles...

Dat je alles in je hebt om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Dat je tot veel meer in staat bent.

Je streeft naar fijne en langdurige samenwerkingen met de merken en bedrijven die op je wishlist staan. Je droomt van een eigen column in een magazine. Van een boek. Een eigen producten lijn. Je wil de eerste keuze zijn als fotograaf of deskundige.

Je wil klanten die je uitdagen om het beste uit jezelf te halen, die voor een duurzame relatie gaan waarmee je fantastische resultaten gaat behalen. Waarmee je op lange termijn samenwerkt en die een waardevolle toevoeging zijn voor je online kanalen.

Je verlangt naar een financieel sterker bedrijf die je rust oplevert en waarmee jij je positieve impact kunt versterken. Waarin jij op een simpele en effectieve manier aan je doelen werken, zonder dat het ten koste gaat je tijd en vrijheid.

Je hebt behoefte aan een sparringpartner en serieuze ondersteuning. Die strategisch met je meedenkt, kansen ziet en die oplossingen aanreikt.

Het is tijd om…

Die bescheidenheid opzij te schuiven. Die je vertelt dat het niet waardevol genoeg is wat je doet. Dat niet nu het moment is, maar ook niet vertelt wanneer wel. 

Die je onnodig klein houdt. Die ervoor zorgt dat lezers, volgers en klanten je kwaliteiten niet genoeg zien. Die je persoonlijke groei en dus ook de groei van je bedrijf in de weg zit.

Wies Jozefien, influencer strategie, influencer coach
Wies Jozefien, business coach, influencers

Het is tijd om groter te denken en vanuit je eigenwaarde beslissingen te nemen.

Om je unieke talent onder een vergrootglas te leggen. Zodat je vanuit plezier en gemak je bedrijf laat groeien en een blijvend publiek aantrekt die niets anders wil dan door jou geïnspireerd worden.

Zodat wat echt belangrijk is in je leven centraal staat en je daarin het ultieme balans creëert. 

"Ik weet nu nog beter mijn waarde en propositie te bepalen."
Eva de Vries, Food fotograaf & blogger​

introducing...

1:1 COACHING VOOR CREATIVES

Zes maanden sta ik naast je om de strategie van je bedrijf te verfijnen en je positionering te verrijken. Zodat je vanuit een positieve benadering je bedrijf laat groeien. Op een efficiënte en effectieve manier die niet alleen een hogere omzet, maar vooral ook rust, plezier en voldoening oplevert.

Wat kun je verwachten?

WAT GAAN WE DOEN?

Je strategie verfijnen

We gaan je ambities vertalen in een doelgerichte aanpak zodat jij precies weet wat je volgende stappen gaan zijn in de richting van een groeiend bedrijf die je omzet en rust oplevert.

Je positionering verrijken

Je drijfveren en talent combineren we tot een onderscheidende positionering waarmee jij je plek gaat innemen en klanten aantrekt die niet anders willen dan met jou samenwerken.

Je focus verbeteren

Door onderbouwde keuzes te maken en de aandacht te richten op wat bijdraagt aan het bereiken van je doelen, zodat je balans creëert en tijd overhoudt voor wat ook belangrijk is in je leven.

Sabine Koning, Ohmyfoodness
RESULTATEN

"Het voelt alsof ik me weer wat meer onderscheid van anderen."

“Sinds wij zijn gaan samenwerken is Ohmyfoodness meer on top of mind gekomen bij partijen als PR-bureaus en Brand Managers van merken. Het voelt alsof ik me weer wat meer onderscheid van anderen en mij meer kan focussen op de creatieve kant van mijn bedrijf.”

Sabine Koning - Ohmyfoodness

"You'll be amazed at what you attract after you start believing in what you deserve."

Wies Jozefien

Vanuit mijn expertise in business strategie en marketing help ik ervaren content creators en creatives aan een strategie & positionering die groei en rust oplevert.

Nadat ik in 2010 afstudeerde ben ik in de wereld van online marketing en communicatie gerold. Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring bij verschillende bedrijven en bureau’s opgedaan, een expertise in influencer marketing, ben ik gastspreker bij de opleiding Digital Marketing aan de Erasmus Universiteit en sinds 2015 officieel ondernemer.

Ik geloof dat content creators, creatives en influencers in staat zijn om een positieve impact te maken met een bedrijf waarin ‘slow living’ hand in hand kan gaan met grootse dromen.

Daarom is het mijn missie om het ultieme balans te creëren tussen groeien en stilstaan. Tussen focus en creativiteit. Tussen ambitie en ontspanning. Tussen doelen bereiken en genieten van het leven.

Wies Jozefien
Waarom dit een uniek programma is.

Ik combineer je persoonlijke drijfveren en talent met strategie en kennis van de markt.

We gaan inzoomen op je allergrootste drijfveren, je talent, je sterktes en je zwaktes. We gaan uit van je persoonlijke kenmerken en behoeftes en van daaruit bepalen welke aanpak je gaat helpen om je doelen te bereiken.

Maar we kijken ook verder dan dat en spelen in op de wereld ‘out there’. Die van influencer relaties en content creatie, die ook allerlei trends, ontwikkelingen en verwachtingen heeft. En die ook de nodige uitdagingen met zich meebrengt. 

Daarom combineer ik beide. Ik leer je om met je eigen unieke kracht in te spelen op een wereld vol kansen en mogelijkheden.

Wies Jozefien, influencer expert, business coach voor content creators
Wies Jozefien, influencer expert, business coach

Een positieve benadering van marketing en sales

Ik geloof dat de wereld behoefte heeft aan ondernemers die een ander geluid laten horen. Die hun valse bescheidenheid opzij schuiven en hun boodschap willen delen, vanuit echtheid en authenticiteit.

Die bewust zijn van de positieve rol die ze voor mensen en in de maatschappij kunnen spelen en die geloven dat ze in staat zijn om hun impact te vergroten.

Dat je zelf een droomleven kan creëren waarbij jij je eigenwaarde en eigen prioriteiten niet op het spel zetten om dat te realiseren. En dat je een balans kan creëren tussen je werk en je persoonlijk leven.

Wies Jozefien (900 x 1400 px) (3)

Voor wie is dit traject?

Dit 1:1 traject is voor ervaren content creators, creatives en influencers die een goedlopend bedrijf hebben waar ze veel aandacht aan besteden.

Je werkt al regelmatig samen met klanten en je hebt al mooie resultaten behaald. Alleen voel je aan alles dat er meer in zit. Je hebt grotere ambities. Je bent op zoek naar een effectieve manier om je doelen te bereiken, zonder dat het ten koste gaat van je vrijheid en vrije tijd.
Je hebt een enorme drive, bent niet bang voor een uitdaging en hebt een ‘let’s do this’ mentaliteit. Je wil vooral slimmer werken op een simpele manier. Want je hebt het al vol genoeg, toch?

VEELGESTELDE VRAGEN

Alle details deel ik graag met je in een gesprek, maar in het kort: het is een 1:1 samenwerking van zes maanden waarin ik naast je sta en persoonlijk begeleid door middel van een kick-off van 2 uur, maandelijkse strategie calls van 45 minuten en wekelijkse contact via Voxer, een zakelijke whatsapp, waarin je mij iedere week vragen kunt stellen of uitdagingen kunt voorleggen. Iedere week krijg je ook feedback op teksten en tools, zoals pitch e-mails, media kit, tarieven, salesgesprekken. Daarnaast heb je toegang tot een online bibliotheek waar ik al mijn kennis over strategie met je deel.

Die kan zowel live plaatsvinden op mijn werkplek aan de Keizersgracht in Amsterdam of online, via Zoom, in de eerste week van het programma.

Vooral de vragen die je niet kunt googelen en die de grootste uitdaging voor je vormen. Dat kan van alles zijn: de voorbereiding op een salesgesprek, een beslissing die je wil nemen, een e-mail die je wil sturen, een vraagstuk waar je niet uitkomt, je planning, het vinden van focus, het stellen van prioriteiten. Geen vraag is te gek! 

Deze samenwerking is voor ervaren content creators, creatives en influencers met een passie en een goedlopend bedrijf waar ze veel tijd en aandacht aan besteden. Die al regelmatig samenwerken met klanten, merken of bedrijven, een omzet hebben van minimaal 50K of van plan zijn om dat te realiseren.

Die op zoek zijn naar een effectieve manier om doelen te bereiken, zonder dat het ten koste gaat van hun vrije tijd.  Die liever bezig zijn met hun passie en het maken van content, dan met sales en zaken die energie kosten, in plaats van dat ze energie opleveren.

Die voelen dat ze kansen laten liggen en dat ze de potentie hebben om te groeien naar een financieel sterker bedrijf met eigen producten, langdurige samenwerkingen en terugkerende klanten.

Deze samenwerking is niet voor content creators die net gestart zijn of niet de ambitie hebben om fulltime te ondernemen. Twijfel je of het iets voor je is dan kun je een vrijblijvend gesprek met mij inplannen, zodat we samen kunnen kijken of deze 1-op-1 samenwerking is wat je nodig hebt.

Juist wel, dat betekent dat de strategie van je bedrijf belangrijk voor je is. Maar ook je tijd, energie en mindset.

Je beseft dat je bedrijf meer is dan alleen positionering en sales. En dat sales meer is dan alleen het uitbesteden aan een talent manager of agency. Ik ga de plannen die je met je talent manager of agency hebt gemaakt niet overhoop halen, ik denk zelfs dat we die samen kunnen versterken. Tijdens een gesprek vertel ik je hier graag meer over!

Stuur dan gerust een e-mail naar wies@wiesjozefien.nl