1:1 coaching

Ontdek hoe je vanuit rust groeit met je bedrijf

Zodat je een betekenisvol bedrijf creëert op je eigen voorwaarden en een waardevolle impact maakt als content creator, blogger of fotograaf.

Wies Jozefien, business coach, strateeg

Ben je klaar om je bedrijf naar een nieuw niveau te brengen?

Waarin je vanuit een basis van vertrouwen je bedrijf laat groeien en een waardevolle impact maakt. Op je eigen leven en die van de mensen om je heen.

 

 

Waarin je bewust afremt en het leven ten volle ervaart. Waarin je kan genieten van wat belangrijk voor je is. Waarin je een richting volgt waarmee je je doelen en dromen bereikt. En waarin je de ruimte ervaart om je vrij en creatief te voelen.

 

 

Zodat je vanuit die rust en vertrouwen floreert in je bedrijf.

Je bent trots op wat je hebt opgebouwd.

Je hebt een goedlopend bedrijf en je werkt samen met fijne klanten. Je hebt een prima omzet die je de vrijheid geeft om leuke dingen te doen. Je geniet van het werk wat je doet en daagt jezelf hier graag in uit. Je hebt al stappen gezet in je ontwikkeling en weet dat dit ontzettend waardevol is.

 

En toch, als je heel eerlijk bent. Dan voel je aan alles dat er nog veel meer in je zit. Dat je nog meer uit je bedrijf wilt halen, maar niet ten koste van alles. Zonder je eigen rust en persoonlijk leven op te offeren.

 

Wies Jozefien header (4)
Wies Jozefien, business coach, strateeeg

Je voelt een sterk verlangen om je passie te vertalen in concrete acties, waarmee je je vervuld voelt en van betekenis bent. Je wil heldere doelen stellen die in lijn zijn met wie je bent en wat je wil bereiken.


Daarnaast verlang je ernaar om je nóg vrijer en vervuld te voelen. Je wilt ontdekken hoe je betere keuzes maakt en beslissingen neemt, zodat je zowel je zakelijke potentieel bereikt én je persoonlijk groeit.


Je weet dat je je bedrijf nog meer kan vormgeven op je eigen voorwaarden, waarbij je geen concessies meer doet die je niet meer wilt doen. Je wilt loskomen van de druk en drukte van het ondernemerschap, zodat je vanuit rust, vrijheid en creativiteit kan floreren in je bedrijf.


Wat je wilt is grip krijgen op je bedrijf én je leven. Zodat je een betere tijdsverdeling ervaart met ruimte voor je eigen welzijn en je een betere balans tussen werk en privé creëert.

Om vanuit veerkracht en vertrouwen te kunnen meebewegen als het allemaal toch anders loopt.

Wies Jozefien, reviews, resultaten
“Het traject heeft mij rust gebracht wat ik weer meeneem in mijn beslissingen.”
Anoniem, content creator & foodblogger
let's work together

1:1 COACHING TRAJECT

Zes maanden sta ik naast je om een strategie te creëren die je richting en regie geeft en die ervoor zorgt dat je vanuit rust floreert in je bedrijf. Ik reik je inzichten, kennis en technieken die je helpen om ruimte, vrijheid en creativiteit te ervaren zodat je een waardevolle impact maakt op je eigen leven en die van de mensen om je heen.

Resultaten

Na 6 maanden ervaar je...

Een gevoel van kalmte en vertrouwen en weet je hoe je vanuit je eigen talenten en drijfveren een bedrijft creëert op je eigen voorwaarden. Je weet hoe je doelen stelt die in lijn zijn met wie je bent en wat je echt wilt betekenen met je bedrijf.

 

Je kent de essentiële basis van een strategie die je helpt om je doelen en dromen na te streven. Je hebt de inzichten, kennis en technieken om die doelen op een haalbare een duurzame manier te bereiken.

 

Je weet welke concrete acties je kan zetten om vanuit rust, vrijheid en creativiteit te ondernemen. Zodat je je niet langer gevangen voelt in de druk en drukte van het ondernemerschap.

 

Je ervaart een gevoel van grip op je bedrijf omdat je betere keuzes maakt en beslissingen neemt. Over de richting waar je op wil gaan, de stappen die je wil zetten, je tijdsverdeling, de samenwerkingen die je aan wilt gaan…

 

Je voelt de ruimte en vertrouwen om groter te denken en te dromen, waarmee je zowel zakelijk als persoonlijk groeit. Waarmee je floreert in je bedrijf en een betekenisvolle impact maakt.

Wies Jozefien, business coach, strateeg, influencer, foodie
Wies Jozefien, Brenda Hoff, Brenda Kookt
RESULTATEN

“Het traject heeft mij meer zekerheid, rust en vertrouwen gegeven.”

Ik ben met Wies gaan samenwerken omdat ik graag wilde uitbreiden en zelf de regie in handen wilde hebben. Het traject heeft mij meer zekerheid, rust en vertrouwen gegeven omdat ik nu meerdere langdurige samenwerkingen heb, mijn werk beter kan plannen en vooruit kan werken.

 

Wies heeft me laten inzien dat ik mezelf mag zijn en weten waar ik voor sta. Hierdoor kom ik op een natuurlijke en persoonlijke manier in contact met mogelijke klanten. En hierdoor heb ik dit jaar al hele leuke samenwerkingen met merken opgezet die perfect bij mij passen.

Brenda, content creator
Recente samenwerkingen

Dit gaan we doen...

Je situatie in kaart brengen
Lees verder
Samen kijken we naar waar je staat, waar je naartoe wilt en wat je nodig hebt om er te komen. Zodat je vanuit je persoonlijke behoeftes, drijfveren en talenten richting geeft aan je bedrijf.
Kick-off
Lees verder
We trappen onze samenwerking af met een live kick-off van ca. 2 uur waar we ingaan op wie je bent, je dromen en drijfveren, en waarin we de belangrijkste focuspunten van het traject bepalen.
Je strategie bepalen
Lees verder
We bekijken wat je in huis hebt en welke mogelijkheden er voor je zijn om je doelen te bereiken. We creëren een persoonlijke aanpak die past bij wie je bent en wat je nodig hebt.
Maandelijkse sessie
Lees verder
Iedere maand hebben we een digitale coaching & strategie sessie waarin we reflecteren en vooruitblikken op je volgende stappen.
Je plan uitvoeren
Lees verder
Op basis van je strategie ga je gelijk aan de slag. Ik geloof dat je de grootste stappen zet door 'learning by doing'.

Ik sta naast je om met je mee te denken, kennis aan te reiken, uit te dagen, te sparren en te begeleiden bij de keuzes die je maakt en de stappen die je zet.
Wekelijkse vragen
Lees verder
Iedere week kun je vragen of uitdagingen aan mij voorleggen en krijg je feedback op tools en documenten die voor jou relevant zijn.

Denk aan workflows, planningen en sales documenten zoals een voorstel, pitch e-mail, sales gesprekken en media kit of portfolio.
Online bibliotheek
Lees verder
Tijdens het traject krijg je toegang tot mijn online bibliotheek en leeromgeving met extra kennis, oefeningen en tools als extra verdieping van het traject.
Wies Jozefien, business coach, strateeg

Hi, ik ben Wies

Business coach & strateeg

Ik combineer strategie en marketing technieken met inzichten uit de positieve psychologie. Zodat jij en je business op een betekenisvolle manier groeien.

Ik begeleid jou als creatieve ondernemer naar een strategie die uitgaat van je unieke talent en eigen drijfveren en die groei en rust oplevert.

 

Ik geloof dat het idee van hard werken om succesvol te zijn in de weg staat van de creativiteit van ondernemers. Dat het mogelijk is om je vrij te voelen en te groeien met je bedrijf, zonder concessies te doen die je niet meer wil doen. Dat succes en welzijn niet tegengestelde begrippen zijn, maar juist hand in hand gaan.

 

Jarenlang heb ik me gericht op het creëren van een succesvol leven wat gemeten werd door de mate waarin we druk zijn. Met als gevolg dat ik rond mijn 30ste bijna in een burn-out terecht kwam en besloot dat het niet langer zo kon doorgaan.

Wat als ik je vertel dat het ook anders kan?

Waarom dit traject anders is dan wat je gewend bent.

Ik mix strategisch advies met intuïtieve coaching

Met een strategie weet je precies welke stappen je kunt zetten om bepaalde doelen te bereiken. Daarmee kun je heel ver komen. Alleen is je doel niet meer, groter of sneller. Maar op een duurzame manier groeien, op een manier die bij je past.

 

Daarom kijk ik ook naar wie je bent, welke talenten je in huis hebt en welke aanpak het beste bij je past. Een aanpak die verder gaat dan wat ‘hoort’, wat ‘werkt’ en wat bestempeld wordt als ‘succesvol’.

 

Maar een aanpak die uitgaat van je persoonlijke behoeftes, de tijd en energie die je hebt, je persoonlijkheid en mindset. Het is daarmee een traject wat zowel strategisch als intuìtief is, waarbij we zowel bedenken als aanvoelen wat je nodig hebt om stappen te zetten. En no worries, daar is niks zweverigs aan.

Wies Jozefien 1
Wies Jozefien 5
Ik ga uit van een positieve benadering en een balans tussen 'doen' en 'zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat je alles in je hebt om je bedrijf te laten groeien op een manier dat bij je past. Dat er niks ‘stuk’ bij je is of dat je iets ‘fout’ doet.

Dat betekent dat we als eerste naar jou kijken, naar welke potentie je al in je hebt en welke je nog kan ontwikkelen. Ik ga uit van waarden zoals authenticiteit, empathie en vertrouwen.

 

Daarbij geloof ik erin dat een duurzame groei van je bedrijf, een is wat uitgaat van een balans tussen weten en voelen, tussen doen en zijn, tussen bewegen en stilstaan, tussen rust en dynamiek. Een basis die uitgaat van zachte kracht.

“That dream was planted in your heart for a reason.”
Wies Jozefien (1600 x 1600 px) (1)

Voor wie is dit traject?

Voor ondernemers die zich creatief en vervuld willen voelen. Die willen groeien met hun bedrijf, op een manier die past bij hun persoonlijke behoeftes, doelen en dromen en op hun eigen voorwaarden.

 

Content creators, bloggers, fotografen en influencers die voelen dat ze met hun content van betekenis willen zijn. En dat het tijd is om op hun eigen voorwaarden te groeien, vanuit een krachtige basis van authenticiteit, empathie en verbinding.

 

Voor ondernemers die hun dromen willen najagen. Die hun bedrijf naar een nieuw niveau willen tillen. Die dromen van een eigen column in een magazine, van een boek, een eigen producten lijn. Van samenwerkingen met klanten die op hun wishlist staan. Die de eerste keuze willen zijn als fotograaf, content creator, influencer.

 

Voor ondernemers die niet steeds opnieuw het wiel willen uitvinden, maar die behoefte hebben aan eenvoudige en effectieve manieren om hun doelen en dromen te bereiken. Zonder dat het ten koste gaat van je tijd, vrijheid en creativiteit.

Dit kun je van het traject verwachten

let's do this!

VEELGESTELDE VRAGEN

Alle details deel ik graag met je in een gesprek, maar in het kort: het is een 1:1 samenwerking van zes maanden waarin ik naast je sta en persoonlijk begeleid door middel van een kick-off van 2 uur, maandelijkse strategie calls van 45 minuten en wekelijkse contact via Voxer, een zakelijke whatsapp, waarin je mij iedere week vragen kunt stellen of uitdagingen kunt voorleggen. Iedere week krijg je ook feedback op teksten en tools, zoals pitch e-mails, media kit, tarieven, salesgesprekken. Daarnaast heb je toegang tot een online bibliotheek waar ik al mijn kennis over strategie met je deel.

Die kan zowel live plaatsvinden op mijn werkplek in Amsterdam of online, via Zoom, in de eerste week van het traject.

Vooral de vragen die je niet kunt googelen en die de grootste uitdaging voor je vormen. Dat kan van alles zijn: de voorbereiding op een salesgesprek, een beslissing die je wil nemen, een e-mail die je wil sturen, een vraagstuk waar je niet uitkomt, je planning, het vinden van focus, het stellen van prioriteiten. Geen vraag is te gek! 

Juist wel, dat betekent dat de strategie van je bedrijf belangrijk voor je is. Maar ook je tijd, energie en mindset.

Ik ga de plannen die je met je talent manager of agency hebt gemaakt niet overhoop halen, ik denk zelfs dat we die samen kunnen versterken. Tijdens een gesprek vertel ik je hier graag meer over!

Stuur dan gerust een e-mail naar wies@wiesjozefien.nl

laten we kennismaken

PLAN EEN GRATIS GESPREK