it’s time to

Grow your Impact

Een uniek 1 op 1 traject voor jou als ervaren blogger, creator of influencer. Waarin je vanuit je onderscheidende waarde en talent doorgroeit met je bedrijf, je omzet verhoogt en een waardevolle impact maakt.

Je bent hier om een verschil te maken.

Je bent een levensgenieter en je hebt van je allergrootste passie je werkt gemaakt. Je weet precies hoe je content maakt waarmee je mensen inspireert.

Maar laten we eerlijk zijn… Ook al heb je een goedlopend bedrijf opgebouwd en heb je de potentie om door te groeien, heb je het gevoel dat je jezelf inhoudt en nog niet het alles uit jezelf en je bedrijf haalt. Je mist een duidelijke doelgerichte strategie.

Je voelt aan alles dat je kansen laat liggen om verder door te groeien. Om nog meer mensen te inspireren. Om betere, meer passende en langdurige samenwerkingen aan te gaan. Om je omzet te verhogen. Om je impact te vergroten.

Je realiseert je dat je tot veel meer in staat bent dan wat je nu nog laat zien.

Dat je alles in je hebt om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Om je omzet te verhogen. Om waardevolle, langdurige samenwerkingen aan te gaan met de merken en bedrijven die op je wishlist staan. Je droomt van een column in een magazine. Een boek. Een eigen producten lijn. Je wil de eerste keuze zijn als foodie, als content creator, als fotograaf. You name it….

Daarbij wil jij je passie niet meer verkopen voor een te lage prijs, aan klanten die je waarde niet zien, niet begrijpen. En die niet bereid zijn om te investeren. Je wil ook af van het gevoel dat je geleefd wordt door je eigen bedrijf en dat je steeds achter de feiten aanloopt. Dat je keer op keer je vrije tijd opoffert en steeds minder aandacht hebt voor wat er echt toe doet.

Je wil juist klanten die je uitdagen om het beste uit jezelf te halen, die voor een duurzame relatie gaan waarmee je fantastische resultaten gaat behalen. Waarmee je op lange termijn samenwerkt en die een waardevolle toevoeging zijn voor je online kanalen.

Je verlangt naar een financieel sterker bedrijf die je rust oplevert. Waarin jij op een simpele en effectieve manier aan je doelen werkt, zonder dat het ten koste gaat van je tijd en vrijheid. Je hebt behoefte aan een sparringpartner en serieuze ondersteuning. Die strategisch met je meedenkt, kansen ziet en die oplossingen aanreikt.

Het is tijd om…

Die bescheidenheid opzij te schuiven. Die je vertelt dat het niet waardevol genoeg is wat je doet. Dat niet nu het moment is, maar die ook niet vertelt wanneer wel. Die je onnodig klein houdt. Die ervoor zorgt dat lezers, volgers en klanten je kwaliteiten niet genoeg zien. Die je persoonlijke groei en dus ook de groei van je bedrijf in de weg zit.

Het is tijd om groter te denken en vanuit je eigenwaarde beslissingen te nemen. Om je unieke talent onder een vergrootglas te leggen. Zodat je vanuit plezier en gemak je bedrijf laat groeien en een blijvend publiek aantrekt die niets anders wil dan door jou geïnspireerd worden.

introducing…

1:1 GROW your IMPACT

In zes maanden help ik je naar een sterke strategie en een scherpe positionering, waarin de waarde van je talent centraal staat, waarmee jij je doelen bereikt en je impact vergroot. Op een efficiënte en effectieve manier die behalve een hogere omzet, ook rust en plezier oplevert.

Wat kun je verwachten?

Een groei in waardevolle relaties met volgers en klanten die niets anders willen dan door jou geïnspireerd worden.

Een groei in omzet, omdat je weet waar je kansen laat liggen in je positionering en hoe jij je kunt onderscheiden.

Een groei in rust, omdat je bewuster in je bedrijf staat en weet welke stappen ervoor zorgen dat jij je doelen bereikt.

Een groei in balans tussen je werk en privé, omdat je effectiever en efficiënter gebruik maakt van je tijd en energie.

Een groei in authenticiteit, omdat je dichterbij jezelf staat en je strategie doordrenkt is van je eigenheid.

Een groei in creativiteit, omdat je vanuit je eigen drijfveren onderneemt en een balans ervaart tussen in en aan je bedrijf werken.

Wat gaan we doen?

Je strategie versterken

We gaan je ambities vertalen in een doelgerichte aanpak zodat jij precies weet wat je volgende stappen zijn in de richting van een groeiend bedrijf die je omzet en rust oplevert.

Je waarde aanscherpen

Je drijfveren en talent combineren we tot een onderscheidende positionering waarmee jij je plek gaat innemen en klanten aantrekt die niet anders willen dan met jou samenwerken.

Je focus vergroten

Door onderbouwde keuzes te maken en de aandacht te richten op wat bijdraagt aan het bereiken van je doelen, zodat je balans creëert en tijd overhoudt voor wat ook belangrijk is in je leven.

Waarom dit een unieke mentorship voor creatives is.

Ik combineer je persoonlijke drijfveren en talent met strategie en kennis van de markt.

We gaan inzoomen op je allergrootste drijfveren, je talent, je sterktes en je zwaktes. We gaan uit van je persoonlijke kenmerken en behoeftes en van daaruit bepalen welke aanpak je gaat helpen om je doelen te bereiken.

Maar we kijken ook verder dan dat en spelen in op de wereld ‘out there’. Die van influencer relaties, digitale marketing en content creatie, die ook allerlei trends, ontwikkelingen en verwachtingen heeft. En die ook de nodige uitdagingen met zich meebrengt. 

Daarom combineer ik beide. Ik leer je om met je eigen onderscheidende waarde in te spelen op een wereld vol kansen en mogelijkheden.

Een positieve benadering van influencers en content creators.

Ik geloof dat de wereld behoefte heeft aan content creators en influencers die een ander geluid laten horen. Die hun valse bescheidenheid opzij schuiven en hun boodschap willen delen, vanuit echtheid en authenticiteit.

Die bewust zijn van de positieve rol die ze voor mensen en in de maatschappij kunnen spelen en die geloven dat ze in staat zijn om hun impact te vergroten. Dat je zelf een droomleven kan creëren waarbij jij je eigenwaarde en eigen prioriteiten niet op het spel zetten om dat te realiseren. En dat je een balans kan creëren tussen je werk en je persoonlijk leven.

nice to meet you

Hi, ik ben Wies Jozefien

Influencer expert & Business coach

Vanuit mijn expertise in influencer marketing en business strategie help ik ervaren content creators en influencers aan een sterke strategie & een scherpe positionering die groei en rust oplevert.
Nadat ik in 2010 afstudeerde ben ik in de wereld van online marketing en communicatie gerold. Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring en sinds 2015 een eigen bedrijf.

Ik geloof dat iedere creatieve ondernemer in staat is om zakelijk te groeien en een positieve impact te maken, terwijl je tijd overhoudt om te genieten van wat ook belangrijk voor je is.
Het is daarom mijn missie om je te helpen met het creëren van een ultieme balans tussen groeien en stilstaan. Tussen ambitie en ontspanning. Tussen je werk en persoonlijk leven.

Voor wie is dit?

Dit 1:1 traject is voor ervaren content creators en influencers die een goedlopend bedrijf hebben waar ze veel aandacht aan besteden. En die voelen dat er meer in zit.

Je werkt al regelmatig samen met grote merken en bedrijven en je hebt een omzet van minimaal 100K of bent van plan om dat te realiseren. Je bent op zoek naar een effectieve manier om je doelen te bereiken, zonder dat het ten koste gaat van je vrijheid en vrije tijd.

Je wil graag proactief aan de slag gaan en van die eenmalige samenwerkingen langdurige partnerships maken. Daarnaast heb je ook een eigen online of offline product, of zit je hoofd vol ideeën die graag zou willen uitvoeren.

Je hebt een enorme drive, bent niet bang voor een uitdaging en hebt een ‘let’s do this’ mentaliteit. Wel houd je van efficiëntie en je zit niet te wachten op extra werk. Je wil vooral slimmer werken op een simpele manier. Want je hebt het al vol genoeg, toch?

Veelgestelde vragen

Alle details deel ik graag met je in een gesprek, maar in het kort: het is een 1:1 samenwerking van zes maanden waarin ik naast je sta en persoonlijk begeleid door middel van een kick-off van 2 uur, maandelijkse strategie calls van 45 minuten en wekelijkse contact via Voxer, een zakelijke whatsapp, waarin je mij iedere week vragen kunt stellen of uitdagingen kunt voorleggen. Iedere week krijg je ook feedback op teksten en tools, zoals pitch e-mails, media kit, tarieven, salesgesprekken. Daarnaast heb je toegang tot een online bibliotheek waar ik al mijn kennis over strategie met je deel.

Die kan live plaatsvinden op mijn werkplek aan de Keizersgracht in Amsterdam of online, via Zoom, in de eerste week van de samenwerking.

Vooral de vragen die je niet kunt googelen en die de grootste uitdaging voor je vormen. Dat kan van alles zijn: de voorbereiding op een salesgesprek, een beslissing die je wil nemen, een e-mail die je wil sturen, een vraagstuk waar je niet uitkomt, je planning, het vinden van focus, het stellen van prioriteiten. Geen vraag is te gek!

Deze samenwerking is voor ervaren content creators en influencers met een passie en een goedlopend bedrijf waar ze veel tijd en aandacht aan besteden. Die al regelmatig samenwerken met grote merken en bedrijven, een omzet hebben van minimaal 100K of van plan zijn om dat te realiseren.

Die op zoek zijn naar een effectieve manier om doelen te bereiken, zonder dat het ten koste gaat van hun vrije tijd.  Die liever bezig zijn met hun passie en het maken van content, dan met sales en zaken die energie kosten, in plaats van dat ze energie opleveren.

Die voelen dat ze kansen laten liggen en dat ze de potentie hebben om te groeien naar een financieel sterker bedrijf met eigen producten, langdurige samenwerkingen en terugkerende klanten.

Deze samenwerking is niet voor content creators die net gestart zijn of niet de ambitie hebben om fulltime te ondernemen. Twijfel je of het iets voor je is dan kun je een vrijblijvend gesprek met mij inplannen, zodat we samen kunnen kijken of deze 1-op-1 samenwerking is wat je nodig hebt.

Juist wel, dat betekent dat de strategie van je bedrijf belangrijk voor je is. Maar ook je tijd, energie en mindset.

Je beseft dat je bedrijf meer is dan alleen positionering en sales. En dat sales meer is dan alleen het uitbesteden aan een talent manager of agency. Ik ga de plannen die je met je talent manager of agency hebt gemaakt niet overhoop halen, ik denk zelfs dat we die samen kunnen versterken. Tijdens een gesprek vertel ik je hier graag meer over!

Stuur dan gerust een e-mail naar wies@wiesjozefien.nl