Nieuwe datum!
one day business retreat ・26 oktober 2023

Ontdek hoe je ruimte maakt voor je eigen manier van ondernemen

Zodat je de rust ervaart om je bedrijf op je eigen voorwaarden te laten groeien en je van betekenis bent als content creator, blogger of fotograaf

Je wilt ondernemen op een manier die bij je past...

De vrijheid van het ondernemerschap is de reden waarom je voor jezelf bent begonnen. Je geniet van de ruimte om zelf de richting van je bedrijf te bepalen en hoe je je dagen indeelt.

 

Op basis daarvan heb je een mooi bedrijf opgebouwd waar je trots op bent. Je werkt samen met fijne klanten en haalt veel plezier uit het werk wat je doet.

 

Je voelt de potentie om meer uit jezelf en je bedrijf te halen. Je wil graag groeien en van betekenis zijn, want je bent hier met een waardevolle missie.

 

Alleen niet ten koste van alles. Je wilt geen concessies meer doen die je niet meer wilt doen. Je wilt graag groeien, jezelf ontwikkelen en van betekenis zijn zonder je eigen rust en persoonlijk leven op te offeren.

 

Je wil dat doen op een manier die bij je past. Waarin je een richting volgt waarmee je je doelen en dromen bereikt. En waarin je de ruimte ervaart om je vrij en creatief te voelen.

One day Business Retreat, content creator retreat, Wies Jozefien

...met de volle aandacht voor wat belangrijk voor je is.

Een manier die aansluit op wat belangrijk voor je is. Wat gedreven wordt door je passie en creativiteit. Waarin je waarde als content creator centraal staat en de betekenis die je wil hebben voor je volgers, je klanten, maar ook jezelf en je dierbaren.

 

Misschien voel je wel een verlangen om vaker aan je bedrijf te werken. Om alles ’thuis’ even los te laten en om met de volle aandacht te te kunnen focussen op wat belangrijk voor je is.

 

Want je weet dat je alles in je hebt om te ondernemen op je eigen voorwaarden, maar ergens vind je het misschien lastig om los te komen van de druk en drukte van het ondernemerschap.

 

Daarnaast wil je geïnspireerd raken en inzichten opdoen, zodat je nog meer je hart gaat volgen en je passie kan vertalen in concrete stappen waarmee je je wensen, dromen en doelen bereikt.

 

Je voelt aan alles dat het mogelijk is om je eigen draai te blijven geven aan je bedrijf. Waarbij je grip hebt op je bedrijf én je leven. Zodat je gefocust aan je doelen kan werken en een betere tijdsverdeling ervaart. Zodat je je vrij en creatief voelt om door te groeien met je bedrijf.

Hoe klinkt dit?
Wies Jozefien, reviews, business retreat
“Ik heb veel inspiratie opgedaan, stof tot nadenken gekregen en zin om ermee aan de slag te gaan.”
Linda Peek, foodblogger & content creator
26 oktober 2023

One day business retreat

Tijdens deze eendaagse en kleinschalige retreat ervaar je de rust en ruimte om aan de doelen, dromen en wensen van je bedrijf te werken. Zodat je geïnspireerd, vol kennis en inzichten aan de slag kan om je bedrijf te laten groeien op je eigen voorwaarden.

Resultaten

Na het retreat...

Weet je hoe je vanuit rust en op je eigen voorwaarden je bedrijf kan laten groeien en een waardevolle impact maakt als content creator, blogger of fotograaf.

 

Heb je de volle aandacht besteed aan je toekomstbeeld en de dromen die je graag zou willen bereiken met je bedrijf.

 

Voel je je geïnspireerd en vol inzichten en weet je welke volgende stappen je in je bedrijf kan zetten om te groeien.

 

Weet je nog beter welke betekenis en welke impact je met je bedrijf wil en kan maken. Op jezelf en op het leven van de mensen om je heen.

 

Heb je de ruimte gekregen om te netwerken en sparren met andere ondernemers die, net als jij, hun eigen ontwikkeling belangrijk vinden en zich vrij en creatief willen voelen in hun bedrijf.

One day Business Retreat, content creator retreat, Wies Jozefien
27
ervaringen

“Een terugblik op een mooie dag vol inspiratie en verbinding.”

Mijn voornemen voor 2023 was om meer tijd en aandacht te investeren in mijn bedrijf. Zo nam ik op deel aan het One day Business Retreat.

 

Gedurende deze dag werd ik, samen met andere creators, ondergedompeld in een omgeving waar authenticiteit en verbinding centraal stonden. Het was superfijn om met gelijkgestemden te praten over de verschillende kanten van onze branche en beroep.

 

Over de kansen en bedreigingen die we zien in de creator economy. En om meer inzicht te verkrijgen in hoe je je waarde als content creator kunt overbrengen. De verkregen inzichten hebben me nieuwe en leuke leads en samenwerkingen opgeleverd. En dit al na twee weken! Ik ben benieuwd naar wat nog meer gaat komen.

Dainahara Polonia, content creator

Dit gaan we doen...

One day Business Retreat, content creator retreat, Wies Jozefien

Weg van het alledaagse

Tijdens het retreat hebben we de helemaal voor onszelf, waarbij we zowel binnen als buiten kunnen genieten van de verschillende zithoekjes.

 

De sfeervolle ruimte vol authentieke details zorgt voor een ontspannen sfeer zodat je echt even los kan komen van de dagelijkse drukte.

One Day Business retreat Zummer 2

Smaakvol genieten

Gedurende de dag ontbreekt het ons aan niets. Naast heerlijke koffie, thee en fruitwater, is de dag inclusief een uitgebreide lunch met huisgemaakte soep, salades, luxe broodjes en sap uit eigen tuin.


De dag sluiten we af met een drankje, een crudite platter en borrelhapjes.

One Day Business retreat Zummer 1

Programma van het retreat

De dag bestaat uit verschillende delen, een uitgebreide lunch en borrel. Het ontvangst is vanaf 9.30 en we starten om 10.00. Ieder deel bestaat uit een stukje kennis, een oefening en een pauze.

 

Tijdens de dag heb je alle vrijheid om rond te lopen, te genieten van de tuin en om te sparren met andere ondernemers.

even voorstellen...
Wies Jozefien, business coach, strateeg

Hi, ik ben Wies

Business coach & strateeg

Ik combineer strategie en marketing technieken met inzichten uit de positieve psychologie. Zodat jij en je business op een betekenisvolle manier groeien.

Ik begeleid jou als creatieve ondernemer naar een strategie die uitgaat van je unieke talent en eigen drijfveren en die groei en rust oplevert.

 

Ik geloof dat het idee van hard werken om succesvol te zijn in de weg staat van de creativiteit van ondernemers. Dat het mogelijk is om je vrij te voelen en te groeien met je bedrijf, zonder concessies te doen die je niet meer wil doen. Dat succes en welzijn niet tegengestelde begrippen zijn, maar juist hand in hand gaan.

 

Jarenlang heb ik me gericht op het creëren van een succesvol leven wat gemeten werd door de mate waarin we druk zijn. Met als gevolg dat ik rond mijn 30ste bijna in een burn-out terecht kwam en besloot dat het niet langer zo kon doorgaan.

Wat als ik je vertel dat het ook anders kan?

“Ontzettend waardevolle dag! Mega leerzaam, een hele nieuwe kijk op mijn eigen bedrijf gekregen.”

De dagen erna bleef de inspiratie maar borrelen, zowel op creatief vlak als op het gebied van ondernemerschap. Dat allemaal in een heerlijke omgeving met een fijne groep foodies. Echt een aanrader deze retreat!

Emma van der Deijl, foodfotograaf
One day Business Retreat, content creator retreat, Wies Jozefien

Voor wie is dit retreat?

Voor ondernemers die willen groeien met hun bedrijf, op een manier die past bij hun persoonlijke behoeftes, doelen en dromen. Die zich creatief en vervuld willen voelen.

 

Voor content creators, bloggers, fotografen en influencers die voelen dat ze met hun content een waardevolle impact kunnen maken. En dan ze meer uit zichzelf en uit hun bedrijf kunnen halen.

 

Die behoefte hebben aan rust en ruimte om met de volle aandacht op hun eigen bedrijf te focussen. Die richting en grip willen ervaren, zodat ze hun doelen dromen kunnen bereiken.

 

Voor iedere ondernemer die behoefte heeft een inspiratie en nieuwe inzichten. Die even afstand wilt nemen van alles wat buiten zichzelf afspeelt om tot rust te komen en te reflecteren.

Dit kun je van het retreat verwachten

Wies Jozefien, business coach, strateeeg

Terugblik op het vorige retreat...