one day business retreat ・1 juni 2023

Het is tijd voor een andere manier van ondernemen. Simpeler, zachter, authentieker.

Een kleinschalige en exclusieve retreat waarmee we je business naar een nieuw level brengen.

Tijdens deze eendaagse retreat duik je samen met een selecte groep content creators in je waarde als creatieve maker. Waar authenticiteit en verbinding centraal staat. Waarmee je van betekenis bent op de lange termijn. Voor je omgeving, je klanten, jezelf.

One Day Business retreat Zummer 3
Lunch & Learn

We brengen je bedrijf naar een nieuw level. Door te focussen op waardevolle relaties en de toepassing van een positieve sales strategie. Een strategie waar het draait om empathie, begrip en vertrouwen.

Maar vooral is het een dag voor inspiratie, groei en rust. Een dag voor jezelf. Om te genieten. In de natuur. Met de zon in je gezicht. Met de smaken van de zomer op je bord.

Een dag in het teken van je eigen unieke waarde.

Vergeet keiharde sales of ijzersterke marketing verhalen. Die heb je na deze dag voorgoed opzij geschoven. Tijdens deze eendaagse retreat leer je hoe je vanuit je eigen unieke waarde en persoonlijke kenmerken kunt doorgroeien met je bedrijf.

Noem het soft sales, noem het positieve sales psychologie. Een strategie die gebaseerd is op authenticiteit en verbinding. Een die uitgaat van het opbouwen en versterken van relaties.

One Day Business retreat Zummer 5

Na deze One day Business Retreat weet je hoe je op een duurzame en waardevolle manier je bedrijf laat groeien, waarin oprechte interesse en positieve relaties centraal staan.

Je leert hoe je op een effectieve manier een relatie aangaat met potentiële klanten waarin je waarde creëert en overbrengt. Je leert ook welke elementen onmisbaar zijn in een voorstel, zodat klanten niets anders willen dan met jou samenwerken.
De kennis en inzichten die ik met je ga delen zijn gebaseerd op ruim 10 jaar ervaring in marketing en sales. Ze vormen nog steeds, keer op keer, de basis van langdurige samenwerkingen en partnerships met klanten, merken en bedrijven. Tijdens de One day Business retreat leer je ook…

Je onderscheidende waarde te laat zien.

Hoe je je eigen unieke kenmerken bepaalt en overbrengt zodat je gezien wordt als dé creatieve maker waar klanten graag mee samenwerken.

De vragen die je aan een klant wil stellen.

Zodat een eenmalige aanvraag ruimte maakt voor een langdurige samenwerking, waarin waarde, vertrouwen en een hogere omzet centraal staan.

Onweerstaanbare voorstellen maken.

Hoe je positieve sales psychologie toepast bij het maken van een voorstel zodat je niet meer aan het pushen bent maar moeiteloos je aanbod verkoopt.

One Day Business retreat Zummer 4

De praktische details

Datum: donderdag 1 juni 2023
Tijd: 10.00 – 16.00
Locatie: Buitenplaats Zummer is een prachtige en sfeervolle hoeve, weg van het alledaagse leven. Gelegen in midden Nederland, vlakbij Tiel, omgeven door natuur en groen.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen en voor wie met het OV komt wordt een pick-up geregeld van en naar treinstation Tiel.

One Day Business retreat Zummer 3

Weg van het alledaagse

Tijdens de retreat hebben we de locatie exclusief voor onszelf, waarbij we zowel binnen als buiten kunnen genieten van de verschillende zithoekjes.
De sfeervolle binnenruimte vol authentieke details, met een stijlvolle bohemian inrichting, zorgt voor een ontspannen sfeer zodat je echt even los kan komen van de dagelijkse drukte.

One Day Business retreat Zummer 2

Smaakvol genieten

Gedurende de dag ontbreekt het ons aan niets. Naast heerlijke koffie, thee en fruitwater, is de dag inclusief een uitgebreide lunch met huisgemaakte soep, salades, luxe broodjes en sap uit eigen tuin. Als het weer het toelaat op een prachtige plek tussen de fruitbomen.
De dag sluiten we af met een crudite platter en borrelhapjes.

One Day Business retreat Zummer 1

Programma van de retreat

De dag bestaat uit vier delen, een uitgebreide lunch en borrel. Het ontvangst is vanaf 9.30 en we starten om 10.00. Ieder deel bestaat uit een stukje kennis, een oefening en een pauze.
Tijdens de dag heb je alle vrijheid om rond te lopen, te genieten van de tuin en om te sparren met andere ondernemers.

Let's do this!

One-day Business Retreat