one day business retreat

one day business retreat

Ontdek tijdens dit eendaagse retreat hoe je ruimte maakt voor je eigen manier van ondernemen. Zodat je de rust ervaart om je bedrijf op je eigen voorwaarden te laten groeien en je van betekenis bent als content creator, blogger of fotograaf

Je wilt ondernemen op een manier die bij je past...

De vrijheid van het ondernemerschap is de reden waarom je voor jezelf bent begonnen. Je geniet van de ruimte om zelf de richting van je bedrijf te bepalen en hoe je je dagen indeelt.

 

Op basis daarvan heb je een mooi bedrijf opgebouwd waar je trots op bent. Je werkt samen met fijne klanten en haalt veel plezier uit het werk wat je doet.

 

Je voelt de potentie om meer uit jezelf en je bedrijf te halen. Je wil graag groeien en van betekenis zijn, want je bent hier met een waardevolle missie.

 

Alleen niet ten koste van alles. Je wilt geen concessies meer doen die je niet meer wilt doen. Je wilt graag groeien, jezelf ontwikkelen en van betekenis zijn zonder je eigen rust en persoonlijk leven op te offeren.

 

Je wil dat doen op een manier die bij je past. Waarin je een richting volgt waarmee je je doelen en dromen bereikt. En waarin je de ruimte ervaart om je vrij en creatief te voelen.

One day Business Retreat, content creator retreat, Wies Jozefien

...met de volle aandacht voor wat belangrijk voor je is.

Een manier die aansluit op wat belangrijk voor je is. Wat gedreven wordt door je passie en creativiteit. Waarin je waarde als content creator centraal staat en de betekenis die je wil hebben voor je volgers, je klanten, maar ook jezelf en je dierbaren.

 

Misschien voel je wel een verlangen om vaker aan je bedrijf te werken. Om alles ’thuis’ even los te laten en om met de volle aandacht te te kunnen focussen op wat belangrijk voor je is.

 

Want je weet dat je alles in je hebt om te ondernemen op je eigen voorwaarden, maar ergens vind je het misschien lastig om los te komen van de druk en drukte van het ondernemerschap.

 

Daarnaast wil je geïnspireerd raken en inzichten opdoen, zodat je nog meer je hart gaat volgen en je passie kan vertalen in concrete stappen waarmee je je wensen, dromen en doelen bereikt.

 

Je voelt aan alles dat het mogelijk is om je eigen draai te blijven geven aan je bedrijf. Waarbij je grip hebt op je bedrijf én je leven. Zodat je gefocust aan je doelen kan werken en een betere tijdsverdeling ervaart. Zodat je je vrij en creatief voelt om door te groeien met je bedrijf.

Hoe klinkt dit?

Business Retreat 2024

Dit jaar vindt er geen One day Business Retreat meer plaats. Maar dat er een nieuwe retreat in 2024 komt is wel zeker. In welke vorm en op welke plek weet ik nu nog niet want ik wil het retreat zo relevant en waardevol voor je maken. Daarvoor ben ik altijd op zoek naar prachtige locaties waar je echt even uit de druk en drukte van het ondernemerschap kan stappen. 

 

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de wachtlijst. Dan word je als eerste uitgenodigd om je aan te melden voor het volgende retreat.

One day Business Retreat, content creator retreat, Wies Jozefien
Wies Jozefien, reviews, business retreat
“Ik heb veel inspiratie opgedaan, stof tot nadenken gekregen en zin om ermee aan de slag te gaan.”
Linda Peek, foodblogger & content creator
27
ervaringen

“Een terugblik op een mooie dag vol inspiratie en verbinding.”

Mijn voornemen voor 2023 was om meer tijd en aandacht te investeren in mijn bedrijf. Zo nam ik op deel aan het One day Business Retreat.

 

Gedurende deze dag werd ik, samen met andere creators, ondergedompeld in een omgeving waar authenticiteit en verbinding centraal stonden. Het was superfijn om met gelijkgestemden te praten over de verschillende kanten van onze branche en beroep.

 

Over de kansen en bedreigingen die we zien in de creator economy. En om meer inzicht te verkrijgen in hoe je je waarde als content creator kunt overbrengen. De verkregen inzichten hebben me nieuwe en leuke leads en samenwerkingen opgeleverd. En dit al na twee weken! Ik ben benieuwd naar wat nog meer gaat komen.

Dainahara Polonia, content creator